Od kako je preminuo legendarni Šaban Šaulić, prošle su već tri duge godine, a žal za njim efinitivno nikada neće prestati. Međutim, iza njega su ostale prekrasne pesme, koje će se pevati p osvadbama i slavljima, generacijama posle nas. Goca Šaulić, je degiitivno bila najviše pogođena od svih, pošto j edonedavno nosila crninu, i nije nigde izlazila napolje, a tek je na nagovor dece, krenula malo sa društvenim životom.

Mnogo se pričalo o Goci nakon njegove smrti,. a u par slučajeva j epokazala svoju lošu stranu ličnosti, jer joj se videlo da su joj samo pare bitne, i ništa više. Također, sada je u srposkim medijima, ponovo aktuelna priča o misterioznom inspektoru, koji joj se celi život udvarao. Ono što je najtragičnije od svega je to, da je on sa Šaulićima bio kućni prijatelj, i nikad anije mogao da zabode nož u leđa Šabanu legendi. Međutim, sada kada je prošlo toliko vremena nakon njegove smrti, mediji u Srbiji navode, da se on itekako aktivirao oko same Goce Šaulić.

” I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja. Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi” – kaže dobro upućen izvor u celu ovu priču.

Preporučeno