Vojin i Sloboda Mićalović, definitivno su jedan od najsklasdnijih parova na celoj estradi. Preko 13 godina su u braku, imaju dve prelepe ćerke, a njih dvoje ako niste znali žive u raskošnom domu na Novom Beogradu. Ver i Mila su njihove ćerke, koje su blizankinje, ttko da je Sloboda sa jednim udarcem smakla dve muve. Naravno, ovo je narodskim rečnikom rečeno.

Oni svoju privatnost itekako čuvaju od očiju kamera, te jako retko objavljuju privatne fotke, ali su se nedavno pojavile na dodeli filmsskih nagrada u BEogradu, a gledajući fotke, devojčice su itekako odrasle. Njih dvoje su zajedno sa ćerkama jako dugo vreman živeli kao podstanari., ali su pre dve godine uspeli da pazare i jednu nekretninu. Sloboda je sebi dala oduška, te je celi stan namestila sa starijim nameštajem, te paretom od hrastovine, koji izgleda i više nego sjajno.

Koliko j eteško da se održava dom, to samo žena zna, a ako imate troje u kući o kojima se morate brinuti, to je i više nego teško, pa je Sloboda tako jučer podelila i fotku svog najnovijeg pomagača, a to je pametni usisivač. Verujemo da joj ovo itekako dobro dođe, jer je stan preko 100 kvadrata, i treba prava večnost da se usisa celi prostor za življenje.

Ona je odmah podelila i fotku na Instagramu, a našim ljudima nikako da se udovolji, pošto je odmah bilo komenatar da ovaj usisvač i nije toliko dobar za one koji imaju tepih u kući. Međutim, kod Sloboe, nigde nema tepiha, pa je ovaj komentar bio i više nego suvišan. 

Preporučeno