– U posljednja dva mjeseca, glavna tema na spskoj estradi jeste razvod Harisa i Meline. Optužuju jedno drugo po medijima, Haris nju da ga je varala dugi niz godina, dok Melina tvrdi da Haris voli muškarce. 

Haris Džinović nedavno je okončao razvod od Meline Džinović, a tema je zaokupila pažnju balkanskih građana. Tijekom rasprave o ljubavi i individualnim izborima, pjevač je naglasio da glazba djeluje kao ljekoviti melem u izazovnim trenucima te je iskreno priznao njezinu sposobnost da mu u više navrata natjera suze na oči.

  • Po izlasku iz sudnice Harisa je dočekao oduševljeni novinarski tim koji je željno iščekivao njegov dolazak. Unatoč naletu emocija, Haris je ljubazno pristao dati izjave za medije. Tijekom razgovora s novinarima iskreno je dočarao svoje emotivno stanje, a pritom je uputio i nekoliko riječi divljenja bivšoj supruzi. Haris je izvijestio novinare da, iako ishod nije bio u skladu s njegovim željama, ipak se pridržavao zakonom propisane procedure na koju su obje strane pristale. U početku je Haris uživao u ugodnoj vezi s Melinom, ali je primijetio promjenu u njenom ponašanju. Promatrao je promjene u njezinu ponašanju, druženja sa sumnjivim pojedincima i pad njezinih moralnih načela. Haris ju je pokušao upozoriti na te transformacije, ali ona je uporno negirala njihovo postojanje. Rekao je da je netipično da žena prizna svoje pogreške ili se ispriča, a Melina se nikada nije tako ponašala.

Prema riječima Harisa Džinovića, postoje trenuci tuge s kojima se susreće, često namjerno ili neočekivano potaknuti snagom pjesme, zbog čega povremeno krene na duge vožnje uz suze.

Sudjelovanje na koncertima i uživanje u njima nije nešto što se poklapa s mojim osobnim preferencijama. No, aktivno sudjelujem u tim događanjima i svaki nastup nalazi veliko zadovoljstvo. Upravo ta iskustva potiču moju želju, ispunjavaju me neizmjernom srećom i služe mi kao motivacija. Koncerti koje posjećujem izvor su energije i osnaživanja, omogućujući mi da istinski napredujem u svom elementu.

Usred te specifične situacije, Haris je ispričao osobnu priču koja se tiče njegove bivše supruge Meline. Od malih nogu preuzela sam na sebe peglanje i šivanje, iako Melina, koja se ne zamara takvim poslovima. Kad je prvi put stigla u Pariz i pregledala moj ormar, bila je zapanjena pedantnim rasporedom svega. Upitala je: “S kim živiš ovdje?” a ja sam odgovorio: “Živim sam.” Optužila me za prijevaru, ali sam je uvjerio da je to istina. Tvrdila je da je to nemoguće, no ja sam ustrajao u tvrdnji da je vjerojatnost. Naša kultura ima izreku koja savršeno opisuje moju prirodu – ja sam perfekcionist. Uz obilje slobodnog vremena i glazbu kao jedinu obavezu, navečer joj posvetim 2-3 sata. Ostatak mog vremena je u potpunosti moj, lišen ikakvog društva. Kad god pripremam obrok, obavezno operem svaku posudu i lonac u hodu. Dok se istovremeno brinem o sastojcima koji cvrče i prže se, pronalazim način da se pozabavim prljavim posuđem u sudoperu. Kad je jelo pripremljeno, sa zadovoljstvom otkrivam da je sve posuđe oprano i uredno pospremljeno.

  • “Svaka ljubav s kojom sam se susreo bila je popraćena pričom o jadima”, otkrio je Haris. Pjevač je naglasio ogromnu patnju koju je proživio, usporedivši je s teškim iskušenjima s kojima se suočava plemeniti konj, a sve zbog silne sile ljubavi. Ljubav je bila prožeta tim vezama, ali nažalost sve su završile tragedijom. Svaka je romantična saga doživjela tužnu smrt, bez iznimke. Teško je to sa sigurnošću utvrditi, ali čini se da ljubav koju sam gajio prema drugima nije bila uzvraćena. Unatoč tome, ustrajao sam u brizi za njih i budnim okom nadzirao njihovu dobrobit. Moja je patnja bila ogromnih razmjera, slična mukama koje je podnio sam Isus. A što je s vama?

Dok promatram žene koje pokazuju interes za mene, odlučujem ostati nesvjestan, fokusirajući se isključivo na napredak bez ikakvih skretanja. To je slično stavljanju sjenila na konja, osiguravajući da ostane na stazi i izbjegava bilo kakve smetnje. Ovo je pristup koji sam zauzeo kada sam nekoga progonio, ali čini se da osoba koju istinski želim ne osjeća isto. Koliko ja razumijem, naša ljubav nikada nije bila eksplicitno definirana. Ovo su osjećaji koje je Haris podijelio u intervjuu za emisiju Balkanskom ulicom.

Preporučeno