Mi u nastavku našeg današnjega članka, govorimo o Milici Todorović, koja je jedna od retkih srpskih pevačica, pored Rade manojlović koja se proslavila preko Zvezdi Grada. Jako dobro se zna daa 90% njih jednostavno ne uspe nakon ovog takimčenja, ali Milica je imala ludu sreću i danas je u top 1o Balkanskih pevačica.

Ona je naime iz Kruševca, a čim je krenula da malo bolje zarađuje odmah se preselila u Beograd, što je i logična stvar. Međutim, nije nimalo zadivljena velikom sredinom, a nedavno je izjavila i sledeće:”U Beogradu svako gleda samo sebe, mislim da tu nema neke pretjerane ljubavi, a mi kod kuće u Kruševcu samo otvorimo prozor i pozovemo: “Komšija, ajde na kafu!”, pa nam je kuća puna po čitav dan. Ljudi su mnogo opušteniji i jednostavniji, živi se sporije nego ovdje i nedostaje mi taj prisan komšijski odnos.

Beograd je dosta užurban i njegovi stanovnici su mi djelovali hladno kada sam se preselila, ali sam se s vremenom navikla na sve to. Estrada mi je dosta toga donijela, prije svega ljubav publike, ali i oduzela, jer sam se lišila vremena provedenog sa porodicom i prijateljima. Iskoristila sam talenat dat od Boga, bavim se onim što zaista volim i uživam u tome.

Međutim, Milica nikada nije pokazala gde živi, dok je paparaco lov nije uhvatio kadaa je bila kod kuće u izolaciji za vreme korona virusa. Tada su sulikali kuću njenih roditelja, a sramota je da nije uradila ni faasadu roditeljima. Mnogi su je nakon ovoga snimka i osudili. Vaša mišljenja?

Preporučeno