U kakvim uvjetima žive Marija Šerifović i njezin sin otkrili su njihovi susjedi. Marija Šerifović početkom prosinca na svijet je poželjela dječačića Maria. Od tada su mediji i njezini susjedi bili opčinjeni njihovom prisutnošću. Vijest o sinu Marije Šerifović neizmjerno je razveselila njezine susjede, a svi smo bili presretni kada smo čuli divnu objavu. Kad sam stigao u Beograd, imao sam zadovoljstvo da joj osobno čestitam. Mogu potvrditi da nikad nije bila sretnija – osmijeh joj je postojan, unatoč vidljivim podočnjacima, što je sa smiješkom podijelila jedna susjeda.

Iako nismo osobito bliski, nisam bio svjestan ove značajne prilike. Kao sumajka, izrazila sam iskrenu sreću zbog nje i naglasila da svatko zaslužuje iskusiti tako duboku ljubav. Navići će se na besane noći, ali srećom, uz nju je mnoštvo najmilijih, posebno majka, koja se brine da pomoći nikada neće izostati. Ugledam Mariju kako stoji sama na ulazu, kao i Vericu koja je zbog bebe stalno u pokretu. Čini se da do sada nisu svi zajedno šetali, ali bebu sam izdaleka ugledala kad ju je Marija iznijela na terasu. Uistinu nema ljepšeg prizora od onog majke s djetetom – sažeto je sažeo moj susjed. Susjedi Marije Šerifović s nestrpljenjem iščekuju dolazak ljeta, kada će maleni Mario pratiti mamu u šetnjama i tako svjedočiti njihovom zajedništvu. Kao i svi drugi, ovu vijest sam otkrio preko raznih web stranica, i iako sam bio presretan, morao sam je pročitati više puta jer mi se činila previše nadrealnim. Bilo je iznenađenje otkriti njegovu duboku želju da postane roditelj. Verica i on dijele prekrasnu vezu i drago mi je što ona sada doživljava istu ljubav. Željno iščekujem da ću joj svjedočiti s novorođenčetom.

Vrijeme je još uvijek hladno za šetnju s bebom, tvrdi anonimni susjed s kojim je razgovarao Blic. Susjeda je spomenula i da se Verica nije odvajala od unuka. Verica je uvijek prisutna; čak se i preselila da bude bliže. Pokloni neprestano pristižu, a prije njihova dolaska iščekivanje je opipljivo s balonima i ostalim ukrasima. Kad je ljudi sretnu na ulici, svi se osjećaju ponukani da joj čestitaju, a ona svakome radosno odgovara, upuštajući se u kratke razgovore. Iz komšiluka pjevačice napominju da su posjetioci već počeli dolaziti, a najčešće su bile njena bliska prijateljica, pjevačica Jovana Pajić i još dvije djevojke. Dolaze i prijatelji i rodbina, ali su posjete kratke jer je beba još mala. Osim Verice, često viđamo Jovanu Pajić, kao i vozača i prijatelja Miloša Marija. Susjeda Maja napomenula je da je jedna od Marijinih najbližih prijateljica te je očekivano da često posjećuje i Marija i bebu. Kad god dođe, uvijek nešto ponese sa sobom. Osim toga, tu su još dvije djevojke koje smo već sreli. Druga susjeda Vanja imala je priliku upoznati Mariju dok je pjevačica bila u shoppingu.

Djevojčica nas je obavijestila da je svjedočila primjetnoj transformaciji u ženinom ponašanju dok se vraćala iz trgovine noseći asortiman pelena i dječje hrane. Ova promjena energije dodatno je prikazana u vlogu koji prikazuje ženu i njezinu bebu, što je gledatelja ostavilo zapanjenim sirovim prikazom emocija. Prije toga, mnogi su ženu doživljavali kao otpornu i konfliktnu osobu.

Preporučeno