Sledeća vest nam stiže iz Srbije, gde je ćerka Bojana i Aleksandre Vasković, samo 10 dana posle rođenja hitno morala da bude operisana. Punih mesec i po dana trajala je velika borba z anjihovo treće dete, ali se na kraju ipak sve završilo na najbolji mogući način. Kada je objavila foto na Instagramu na kojem je sa svojom mezimicom, i da se srećne vraćčaju kući, sreći nije bilo kraj aa pozitivni komentari su išli samo jedan za drugim. Ona je nakon toga objavila i malo duže obraćanje fanovima, ali i prijateljima, te je pojasnila o čemu se zapravo radilo kod njihove ćerke:

“Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod.

I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. ” – napisala je Aleksandra dok reči podrške pristižu sa svih strana.

Preporučeno