Mi se u nastavku našeg današnjeg članka govborimo o jako misterioznim stvarima koje se dešavaju širom sveta. Naime, kao što možete i sami da viditge po naslovu našeg današnjega članka malo ćemo pričati o misteri slikama, koje se svako malo pojave na internetu, a koje na sebi kriju neke jako zanimljive detalje. 

Za jako veliku većinu njih definitivno svi misle da je u pitanju foto šop, međutim, imamo i onih koje su itekako merodavne, i kada se sve sabere i oduzme kao takve, jako su bizarne a neke morbidne i strašne. Tako mi danas govorimo o jednom bračnom paru, koji je sa svojom pričom postao viralan na društvenim mrežama. Naime, cela priča nam dolazi iz Azije, konkretno iz Južne Koreje gde čovek po imenu Je, tvrdi da je na slici svoje supruge Ksue, vidio sebe i to čak 23 godine pre nego što su se upoznali i uopšte stupili u bračnu zajednicu. Naime, ispostavilo se da su njih dvoje sa svojim roditeljima, sada već davne 2000 godine posetili mesto koje se zove Kingdao u Istočnoj Kini, a tada su zapravo bili još uvek tinejdžeri. 

”Kad sam vidio sliku, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po celom telu. To je bila moja poza za fotkanje” – rekao je on za “Sina News”. Inače, on je sedeo kod svoje punice pre par dana, kada je video ovu sliku od koje mu nije bilo dobro:” Znao sam da je i moja supruga bila u Kungdau na odmoru, ali ostali smo na tome jer se tad nismo poznavali” – rekao je objasnivši kako su ga prošli trnci kad je videosliku.

Preporučeno