Kada je u pitanju Tea Tairović, ona je neko ko je napravio pravi bum na srpskoj estradi, a ona je u poslednjih pola godine definitivno eksplodirala što se tiče njenih hitova. Jednostavno je svaki vikend negde na nastupima, a klubovi i dvorane su pune obožavatelja koji je na sav glas pevaju njen veliki hit “hajde”.

Ona se proslavila tako što se pojavila u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, a tada je krenuo njen streloviti put prema vrhu. Pre par meseci je izašaoi i njen privatni snimak, kako zadovoljava svog dečka i ora lno, a nakon toga je cena njenog nastupa skočila za skoro pa duplu cenu.

Međutim, u poslednje vreme potegla se pesma o njenom poreklu, a sve više priča da je njeno ime pravo Suada, samo ona ga itekako dobro krije od svih. Tako se njen brat danas zove Sava, a mediji tvrde da je njegovo pravo ime zapravo Senad. Oglasio se i on ovim povodom pa je priznao sledeće:

“Za sve one koji su neupućeni, a tvrde suprotno, ja sam lično dao ime Tea, i to pre rođenja. Moja je želja bila da imam sestru i da kasnije nosi ime Teodora, što u prevodu znači Božiji dar. One koji znaju o mojoj porodici znaju više od mene molim da prikažu i javno objave rodni list sa dotičnim imenom Suada, ili se suoče i kažu mi to u lice. Pojedinci će se prepoznati. Hvala”, rekao je. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome? Da li ste znali kako se ona pravo zove?

Preporučeno