Mi se u nastavku našeg današnjeg članka malo fokusiramo na jako neobične ljubavne priče, a koje nam dolaze sa ovih prostora. Tako vam mi danas donosimo priču iz Srbije, gdse se Tamon Džisanong, koja je inače učitejica, udala u selo marenovo kod varvarina. Ona je inače živela 70 kilometara od bangkoka, a po profesiji je učiteljica. “Tamon i ja smo se slučajno upoznali preko Fejsbuka.

“Ne znam ko je koga dodao za prijatelja. Počeli smo da se pitamo o vremenu, u početku, a zatim je usledilo učestalo dopisivanje sve dok nije preraslo u nešto ozbiljnije. Svideo mi se njen način života i razmišljanja, a i njoj su se sviđali moji stavovi i shvatanja. U selu su se čudili i nisu verovali kako će se završiti to naše dopisivanje. Ona mi je rekla da hoće da vidi svaki moj korak i tako je stekla poverenje u mene. Oko dve godine smo bili stalno zajedno na taj način, a oko pet godina ukupno”, kaže Stefan Miletić, novopečeni tajlandski zet.

Onda je on otišao u Surčin da je dočeka, a kada je stigla, najteže joj se bilo navići na hranu. Njen narod puno jede ljuto, kao i puno salata dok se kod nas puno jede masnija hrana, pa se malo sada i ugojila. “. U Srbiji smo imali dosta problema sa papirima, ali smo uspeli sve da rešimo. Sklopili smo brak 3. oktobra prošle godine u SO Varvarin, a kasnije ćemo se venčati i u crkvi i Tamon će uzeti pravoslavnu veru. Tada će se u crkvi venčati i moji roditelji, pa će biti duplo slavlje. Više godina unazad nije bilo čestih veselja i svadbi u Marenovu, a po njenom dolasku i u našem selu su krenule svadbe i veselja”, izjavio je on. Ostatak priče, pronađie ovde

Preporučeno