Kako smo polako ušli u jesen, nekako po difoltu imamo sve manje venčanja u celoj regiji, a na društvenim mrežama možemo da vidimo i da pročitamo iskustva koja su i više nego neobičan, a koja su se desila u nekim svadbama širom regije. Jako je puno svadbi u ovoj godini koje su imale neke jako neobične detalje, a jedna od njih je definitivno ona koja se održala u Leskovcu, a koja je definitivno postala viralna na jugu Srbije.

“Znali smo da je mladoženja jedva čekao ovaj dan jer su mladenci osim venčanja slavili i prvi rođendan svoje ćerke. Bilo je to veliko veselje sa puno zvanica, sve lepo organizovano, običaji ispoštovani… Niko ne bi pomislio da može nešto da krene po zlu, a krenulo je… – pričaju komšije i dodaju:”Na početku je sve bilo savršeno, mlada i mladoženja veseli, tu je bila i njihova ćerkica.

Međutim, nakon venčanja koje je bilo u sali restorana mladoženja je igrao sa gostima i u jednom momentu je uzeo stolicu i seo na sedini sale. Gosti su oko njega igrali, bilo je i veliko kolo. On doziva svog oca da dođe do njega. Dolazi čovek veseo, nasmejan, a novopečeni mladoženja hoće nešto da mu kaže.”, izjavio j egost sa ove svadbe. Onda mladoženja čini stvar, koja se n pamti, a to je da je bio previše umoran te se izdvojio u sobu i otišao malo da prilegne?!

“Nakon dva sata vraća se on kao nov. Igra i veseli se sa svima, ali videlo se da je njegov postupak naljutio mladu jer je ostavio samu na njihovom zajedničkom veselju i danu koji treba da im zauvek ostane u sećanju kao najlepši trenutak.”, izjavili su svedoci ove i više nego neobične svadbe.

Preporučeno