Mi se u nastavku današnjeg članka malo fokusiramo na domaću estradnu scenu, a kao što i ami možet eda vidite govorimo o Ani Bekuti, koja se tek nedavno povatila od velikog šoka kada je izgubila dugogodišnjeg emotovnog partnera Milutina Mrkonjića Mrke. Također je sve začudilo kada je nedavno primila njegovu ženu da živi sa njom, pošto je oan sada u jako teškom zdravstvenom stanju. 

Međutim, i tu ima mala kvaka,a  Bekta je samo pokazala kakva je prepredena osoba u pitanju. Naime, njena unuka se sa svojim dečkom “uglavila” u njen stan kojeg ima u centru beograda, a ona je sa njenom bakom zajedno u stanu u kojem sje živcela sa Mrkom. Mnogi komentarišu da je ovo sve, samo ne normalan odnos dve žene.

Za Milutina Mrkojinića Mrku se zna da je bio proslavnei srpski političar, i da j e jako dobro zaađivao, i daje iz anjega ostalo puno nekretnina, ali i same ušteđevine. Ana Bekuta se itekako iznenadila kada je videla pre par dana njegov testament, u kojem je najbolje prošla njegova supruga Dragana koju smo već i pominjali. ” Ana je zvala da joj ponudi pomoć, ali Daša joj se zahvalila što brine, rekla joj je da je sada mnogo bolje, da neće da joj smeta i da će ostati u svom stanu jer je tamo navikla, a ima i neke prijatelje sa kojima pije kafu. Jasno je njoj da Ana to radi po Mrkinoj želji, ali smatra, da je ipak bolje da žive odvojeno. Sada se dobro oseća i ne treba joj pomoć.”, tvrdi izvor jako blizak Ani Bekuti. 

Preporučeno