Vesna Zmijanac sinoć je svojim nastupom oduševila publiku u jednom lokalu u Beogradu, pružajući svojim fanovima nezaboravan muzički doživljaj. Nakon nastupa, imali smo priliku da razgovaramo sa ovom poznatom pevačicom o različitim aktuelnim temama koje intrigiraju javnost.

 

Vesna Zmijanac sinoć je svojim nastupom još jednom potvrdila svoj status kao jedna od najvećih zvezda naše estrade, ali i kao umetnica koja i posle toliko godina karijere i dalje oduševljava svoju vernu publiku, punivši hale i dvorane do poslednjeg mesta. Upitana o tome kako se oseća kada vidi da su njeni nastupi i dalje toliko popularni i posećeni, Vesna je odgovorila sa zahvalnošću prema publici i istakla da još uvek ima dovoljno snage i zdravlja da pruži sve od sebe na svakom nastupu.

Takođe, razgovarali smo o Vesninoj fotografiji na kojoj se ljubi sa misterioznim muškarcem, a ona je otkrila da je reč o njenom menadžeru za Bugarsku, sa kojim sarađuje dugi niz godina. Vesna je sa osmehom dodala da joj često šali da će se udati za njega.

 

Osim toga, tema razgovora bila je i nedavni razvod Dragane Mirković, o čemu je Vesna izrazila žaljenje i težinu takve situacije, ističući svoje iskustvo i teškoće kroz koje je sama prošla tokom svog razvoda. Takođe, Vesna je iznela svoj stav o kritikama koje je dobila zbog izjave o Lepti Breni, naglašavajući da je Breni bilo lakše u nekim situacijama, ali da to ne znači da ne voli koleginicu.

Razgovarali smo i o odnosu sa ćerkom Nikolijom, koju Vesna opisuje kao vrednu i tačnu osobu koja se trudi da postigne uspeh u muzičkoj industriji. Osim toga, Vesna je otkrila da bi volela da snimi duet sa Nikolijom, ali da čeka pravu pesmu za tu priliku.

 

Na kraju, Vesna je podelila svoje mišljenje o koncertima u Areni, ističući da više voli intimne nastupe u manjim klubovima, jer se tamo oseća prijatnije i bliže publici. Takođe, dirnuta je starijim snimcima na kojima se vidi kako je uživala sa kolegama i porodicom, što je za nju dragoceno sećanje na prošlost.

BONUS TEKST:

Na ivici grada, gde se asfalt put pretapa u nepregledna polja, leži mala seoska zajednica, okružena šumom i mirnim potocima. Ovde, u ovom zabačenom kutku sveta, vreme teče drugačije, ritmom koji odgovara prirodi i životu na selu.

U zoru, dok se prvi zraci sunca probijaju kroz granje, domaćini već započinju svoje radne obaveze. Poljoprivreda je ovde srž života, a svako jutro donosi novu priliku za brigu o usevima ili stoci. Zvuk traktora i seoskih ambijentalnih zvukova postaje uobičajena kulisa, dok se selo budi uz mirise sveže pokošene trave i zemlje koja se okreće pod sunčevim zracima.

Dok se sunce penje na nebo, aktivnosti na selu se nastavljaju. Starije žene okupljaju se oko bunara, razmenjujući najnovije vesti i priče, dok se mladi momci i devojke upuštaju u svoje dnevne obaveze. Neki pomažu roditeljima na njivama, dok drugi odlaze u školu ili na posao u obližnji grad.

Popodne donosi svoj tempo života na selu. Kada sunce dostigne svoj vrhunac, pauza za ručak pruža priliku za okupljanje porodica. Stolovi su prepuni tradicionalnih jela, pripremljenih sa svežim proizvodima iz bašte i farme. Mirisi pečenog mesa i domaćih kolača šire se iz kuhinja, mamivši ukućane da zaborave na brige i uživaju u zajedničkom obroku.

Nakon ručka, seljani pronalaze vreme za odmor ili druženje. Neformalna okupljanja pod hladom starih hrastova postaju prilika za razgovor, smeh i deljenje životnih iskustava. Deca trče po dvorištima, igrajući se tradicionalnih igara ili istražujući prirodu koja ih okružuje.

Kada sunce počne da zalazi, selo se polako umiruje. Radovi na njivama se završavaju, a domaćini se povlače u svoje kuće, pripremajući se za večernje obaveze. Večera se služi u toplini doma, dok se poslednji zraci dana lagano gube iza horizonta.

Noć u selu donosi mir i tišinu, prekinutu samo zvukom cvrkuta cvrčaka ili šuštanjem lišća na vetru. Zvezde se pojavljuju na nebu, osvetljavajući nebeski svod nad ovim mirnim kutkom zemlje.

U ovom selu, život teče u skladu sa prirodom, u ritmu koji seže unazad vekovima. I dok svet oko nas neprestano evoluira, ovo malo seoce ostaje nepromenjeno, očuvajući svoju autentičnost i čar.

 

 

Preporučeno