U nastavku našeg današnjeg članka, govorimo o policiji, i to onoj saobraćajnoj koju definitivno niko ne voili da vidi u retrovizoru. Naime, treba biti realan pa priznati da oni u većini slučajeva intervenišu kada za to imaju valjani razlog, ali isto tako, bar na balkanu imamo situacije kada rade rutinske ontrole, što u svetu sskoro nigde da i nema. Primera radi u Americi j eto nepoznata stvar, pošto policija kada vas zaustavi, to j eonda znak da ste 100% uradili neki prekršaj, ili vam nešto ne radi propisamno na samom automobilu.

Na Balkanu je to uobičajena stvar, te se zaustavljaju ljudi iz svakojakih razloga, a urbana j elegenda da se sa poloicijom svi problemi završavaju za 10 ili 20 evra, u zavisnosti kakav ste prekršaj uradili. Međutim, kada vas zaustavi policija, i kada vam dolazi od pozadi, vi u retrovizoru ponekad možete da vidite da neki od njih letimično dodirnu vaš automobil.

VErujemo da ste se svi pitali šta bi to trebalo da znači, i zašto to zapravo rade? Kada biste znali da je razlog više nego genijalan, ne biste nam nikada poverovali. Verovali ili ne, to oni rade jer ako vozač naparavi neki problem, ili možda čak povedi policajca, a njegov otisak ostaje na njegovom autu, tako da je već u startu u jako velikom problemu. Također, drugi razlog je taj da možda neko nije u gepeku, i sa kuckanjem se može proveriti da unutra nije neki migrant ili nešto drugo da j eu pitanju. Da li ste vi znali možda za ovaj podatak? 

Preporučeno