– Kada se pomene ime Zdravka Čolića, treba ustati i pokloniti se, jer je to jedini pjevač, koji za svoje cijele karijere nikada sa nikim nije ušao u neke svađe ili drame. Sve kolege o njemu imaju samo riječi hvale, a njegovi koncerti su dupke puni. Iako je već ušao i u osmu deceniju života, žene i dalje prevladavaju na njegovom nastupima. 

Val oduševljenja zahvatio je regiju kada je poznata glazbena legenda Zdravko Čolić predstavio svoj najnoviji hit singl “Biram tebe”. Ovaj visoko hvaljeni umjetnik, slavljen zbog svoje naelektrizirane scenske prisutnosti, trenutno je promijenio brzinu i zaronio u svijet studijske produkcije kako bi napravio ovo zadivljujuće remek-djelo.

  • U značajnoj objavi, cijenjeni Čola otkrio je uzbudljivu vijest povodom premijere “Biraj ti”, nesvakidašnjeg glazbenog ostvarenja koje utjelovljuje nepokolebljivu predanost i upornost u trajanju od dvije godine. Ovo izvanredno remek-djelo samo nudi pogled na nadolazeću veličanstvenost, jer postavlja pozornicu za slijed zadivljujućih premijera koje će poslužiti kao primamljivi uvod u željno iščekivani 16. studijski album.

U pjesmi “Biraj tebe” Jelena naposljetku odlučuje oživjeti bivšu ljubav, prenoseći osjećaj čežnje. Ovo iznimno glazbeno djelo ima moć izmamiti i suze radosnice i žalosti, a njegov duboki emocionalni utjecaj simbolizira njegova sposobnost da razbije staklo. Zdravko Čolić uz pomoć darovitog Dine Merlina precizno je dočarao bit svoje najnovije skladbe.

Sveobuhvatno ocjenjivanje obuhvatilo je najnovije remek-djelo Zdravka Čolića “Biraj tebe”. Glazbeni spot koji oduzima dah snimljen je uz zadivljujuću pozadinu Sarajeva, izazvavši neizmjerno oduševljenje među vjernim pratiteljima živahne glazbene scene grada.

U spektru mišljenja mogu se naći i opaske koje Zdravka Čolića opisuju kao čarobnu esenciju poput Čolinog i Merlinova, ističući njegovu neponovljivu jedinstvenost i potvrđujući da je utjelovljenje idealnog glasa.

Bez sumnje, najnovija pjesma Zdravka Čolića osvojila je publiku od prvog tona, oduševivši brojne slušatelje svojim iskrenim stihovima koji su pogodili živu glavu.

  • Još jednom, ljeto je stiglo i otišlo, a da tvoja prisutnost nije krasila moj prag. Rezultat ove odsutnosti bio je duboki osjećaj nepovezanosti i intenzivna čežnja za vašim društvom. Nijedno sjećanje ne donosi utjehu, jer tvoje nepostojanje prožima svaki aspekt mog postojanja. Nekad sam naivno vjerovao da mogu izbjeći tu čežnju, ali sada shvaćam uzaludnost takve potrage.

Pod blistavim pogledom mjeseca nad Beogradom, moje misli obuzima tvoje prisustvo. U ovom točnom primjeru, postoji pojedinac koji posjeduje sposobnost da u meni probudi mješavinu zebnje i uzbuđenja – osjećaj koji može proizaći iz čistog užitka postojanja ili opasne blizine smrtnosti. Izbor je u potpunosti u vašim rukama.

Biografija:

Podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, Zdravko Čolić pojavio se kao proslavljeni pjevač na prostoru bivše Jugoslavije. Od kasnih 1960-ih naovamo, Čolić je krenuo na očaravajuće putovanje glazbom, oduševljavajući slušatelje svojim impresivnim repertoarom od petnaest studijskih albuma i mnoštvom hitova koji su osvojili top liste. Čak i danas, njegova glazba ostaje očaravajuća, ostavljajući trajan pečat na glazbenoj industriji.

Tijekom svog akademskog puta, Zdravko se istaknuo kao izuzetan učenik tijekom godina obrazovanja, zasluživši cijenjeno zvanje omiljenog učenika učitelja. Svoje obrazovne težnje nastavio je upisom srednje i glazbene škole, a naposljetku je završio stjecanjem diplome Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

  • Zdravko, porijeklom iz Sarajeva, rođen je 30. svibnja 1951. u obitelji koju su činili majka Stana domaćica i otac Vladimir koji je bio policajac u MUP-u. Zdravko ima i četiri godine mlađeg brata Dragana. Podrijetlom iz Hercegovine, obitelj se preselila u Sarajevo i potražila privremeni smještaj kod druge obitelji, koja je slučajno posjedovala radio. Zdravkova duboko ukorijenjena fascinacija radijskim medijem potaknula ga je da ustrajno traži dopuštenje za sudjelovanje u radiodifuznim aktivnostima.

Preporučeno