Mi se u nastavku našeg današnjega članka fokusiramo kao što i sami možete da vidite po naslovu našeg današnjega članka na higijenu kupatila, koja svakome od nas zna da zada jako velike glavobolje. Naime, koliko god ga održavali čisti, jednostavno je poenta da unutra imamo wc šolju, koja bez presedana je stecište jako velikoga broja bakterija.

Jednoatvno, koliko god da koristimo hemijska sredstva za čistoću wc šolje, uvek je prljava, i ponekad se iz nje oseti i sam miris kanalizacije, te je neugodno provesti određeno vreme u samom kupatilu. I kada gupimo razne domestose, arf, ili kiselinu za šolju, nikada se ona ne očisti do kraja, niti imamo aromu kupatila kakvu bi želeli da imamo.

Zato je internet čudo, te imamo jako puno trikova kako osvežiti samo kupatilo, pločice, tuš kabinu ali i samu wc šolju. Tik tok je jako korisna društvena mreža na kojoj imamo jako veliki broj trikova i recepata kako osvežiti u generalijama samo kupatilo. Verovali ili ne, najbolji lek za čistu šolju, jeste obična tableta za pranje suđa, koju koristi većina od nas. naime, sve što treba da uradite jeste to, da ostavite u šolji tabletu najamanje 20 minuta, i zatim je isperete mlakom vodom. Nakon toga će da vrati sjaj i biće čiista, skoro kao da je nova. 

Verovali ili ne, ova tableta nije jedina, ako želite nešto da očistite iz vaše kuhinje na primer. Koliko puta ste vodili borbu sa masnom rernom? Jednostavno otopite jednu tabletu u toploj vodi, i sa tom vodom prebrišete rernu par puta, i vratićete joj stari i sjajni izgled.

Preporučeno