Da ljubav definitivno ne poznaje granice, pokazuje nam i naša dnašnja pričam koja nam stiže iz Rusiije, koja je pomalo i mrbidna. Naime, Marina balmaševa, imaa 37 godina, i ona se pre 7 godina udala za čoveka, sa kojim je bila samo 6 meseci u braku, a onda se udala za njegovoga sina, od kojeg je staarijaa punih 16 godina. njegovo ime je Vladimir Šavrin, a oni nisu puno čekali. Iako ih je većina zajednice osudila, njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav pred bogom, te danas imaju već dvoje dece.

Marina je poznata influenserka kao što smo već i napisali, a na Instagramu ima preko 600.000 folovera, koji je u potpunostipodržavaju u onome što radi, pa čak i u zabranjenoj ljubavi. Inače, marina je sa njegovim ocem se venčala kada je Vladimir imao tek 7 godina. Ona je inače usvojila petero dece sa njegovim ocem, ali ih je ostavila njemu, te je pomalo i neodgovorna, kako tvrdi Vladimir:

“Zavela je mog sina… pre nje nije imao devojku. Nisu se stideli da imaju seks dok sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije moj sin. Trčala je do kreveta mog sina iz naše spavaće sobe dok sam spavao, a onda se vraćala kod mene kao da se ništa nije desilo – rekao je Aleksej Šavirin novinarima.

Sa druge strane, marina živi svoj život, ne interesuju je kritike javnsti, i uživaa sa suprugom i svoje dvoje dece:”Da li osećam ljutnju i mržnju prema njemu? Ne više. On je dobar čovek i divan otac našoj deci – zaključila je ona.

Preporučeno