Snežana Babić Sneki, je definitivno pojam lepe žene bez filera, raznih plastičnih operacija. Žena, iako je ušla u 6 deceniju života i dalje ima telo jedne devojke od 20 ili 30 godina, a ono po čemu je oduvek bila poznata jesu njene duuge noge, koje su sredinom 80 godina prošloga veka bile na većoj ceni nego noge jedne Lepe Brene.

Tada je žarila i palila celom Jugoslavijom, a osim po lepim pesmama, tada je bila poznata i po braaku sa 20 godina starijim kolegom Milošem babić. Međutim, taj brak je potrajao neke 4 godine, i završio se jako brzo, kao što je i počeo. U 90 je Sneki se malo povukla sa scene, niej više toliko puno snimala pesme, a ono po čemu je još poznata je to, da više nikada nije stala na ludi kamen.

Međutim, sada je napraavila izuzetak, pošto se pojavila na jednoj reviji venčanica svoje jako dobre prijateljice u beogradu. Posluužila je čak i kao model, a društvo joj je kao mladoženja pravio njen dobar kolega iz Crne Gore, isto pevač, popularni Nigor. ”Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad… Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju” – istakla je jednom prilikom.

Preporučeno