Mi se u nastavku današnjeg članka malo fokusiramo na srpske svadbe, koje su itekako učestale u poslednje vreme. Na nekim od njih stvarno možemo da vidimo neke neobične stvai, a na Tviter grupi Negujmo srbski, iz dana u dan možemo da vidimo i više nego neobične scene sa srpskih svadbi. Tako je pre par dana izašao i video kada je u svadbeni salon ušao lik sa malim bagerom a pevačica je pevala pesmu na kašiki od bagera, da bi u jednom trenutku pala na leđa.

Jednostavno nikada ne znamo šta nas može dočekati svako jutro kada ustanemo. Tako mi danas govorimo o jednoj drugoj svadbi, također srpskoj, ali se ovaj puta odigrala u centru grčkog glavnog grada Atine. “Sviđa mi se što je odmah izašao iz kola nije mu ni dozvolio da priđe zastavi. Tako se brani zastava braćo,mada nije mi ni čudno,pošto smo poznati da nikad naša zastava nije zarobljena u ratu”, glase neki od komentara na Tviteru.

Ovo je samo jedan od komentara na društvenoj mreži Tviter, a koja se nalazi ispod video snimka, gde jedan grk prilazi autu u kome je bio bajraktar koji je nosio srpsku zastavu na koloni svade, grk je prišao i pokušao da mu je otme, A kada je srbin izašao iz auta, razmenjeni su udarci, a jedan je bio dovojan za nokaut čoveka koji je pokušao da otme srpsku zastavu. “Da je u Srbiji neko bi ga izbušio trofejnim parabelumom. Kroz noge da ne kvari veselje”, glasi još jedan od komentara. na kraju je morala da reaguje i sama policija. 

Preporučeno