U jednom trenutku, Indira Radić je vladala kao najtraženija folk pjevačica u regionu. Bosanskohercegovačka umjetnica često je hvaljena zbog svoje fizičke ljepote i proporcionalne građe. Njen šarm je također visoko cijenjen, posebno njena sposobnost da bez napora odiše humorom i pozitivnošću u teškim situacijama.

 

 

Iako je estetika faktor, ne radi se samo o fizičkoj privlačnosti. Jednako je kritična i privlačnost koju stvara jedinstvena duhovitost izvođača, koja zrači živom energijom. Uzimajući u obzir sve aspekte Indirinog života, jasno je da ona ima zaokruženu ličnost sa vrlo malo mana. Ona je ispunjena i ostvarena osoba koja se takođe ponosi dostignućima svog sina, jer se nedavno venčao sa Ruskinjom. Pevačica je zagrlila svoju snahu Elinu, kao da joj je potomstvo; Indira je bila stalni izvor podrške i pomoći Elini i njenom sinu u svim njihovim težnjama i planovima. Sada kada je njen sin odrastao i odselio se, Indira ima obilje slobodnog vremena za uživanje.

 

 

 

Ovo je ogromna suprotnost danima kada je odgajala Severinu, tokom kojih je imala vrlo malo ličnog vremena za sebe. Kada ne izvodi svoje popularne narodne pjesme, vlasnica tih pjesama svoje slobodno vrijeme provodi fokusirajući se na procedure protiv starenja, zahtjevne rutine vježbanja i rigoroznu njegu. Ne treba da čudi što Indira Radić, koja se bliži sedam decenija života, ima besprekoran izgled. Tokom svojih mlađih godina, Indira je bila upečatljiva, iako je njena težina imala tendenciju da varira. Neki spekulišu da su njeni problemi sa težinom možda bili posledica loše komunikacije sa bivšim partnerom, koji je odgovoran za otmicu njihovog deteta. Indira je ugovorila brak svog djeteta sa nepoznatim osobama i tajila njihov identitet. 1991. godine, ubrzo nakon što je rodila dete, Indira se sa majkom i tadašnjim mužem preselila u Beograd. Kada je Severin imao četiri godine, njegov otac je izrazio želju da se vrati u Bosnu, što mu majka nije dozvolila. Bez njenog pristanka otac je odveo Severinu. Nakon sudskih procesa u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Severin je na kraju vraćen majci.

 

 

Indira zrači određenom aurom, dijelom i zbog povezanosti s uspješnim kompozitorom. Dokazi u vidu fotografija snimljenih tokom njenog nastupa u Beogradu potvrđuju da je bila u najboljem izdanju. Za događaj je odabrala da nosi pripijenu haljinu sa prepoznatljivim životinjskim printom. Cijeli njen ansambl bio je prefinjen i elegantan, što je dovelo do toga da modni analitičari pohvale njen odličan ukus i nedostatak vidljivih mana.

Preporučeno