Ceca Ražnatović je definitvno najpoznatija balkanska pevačica, jer u koji god kraj da zalutate, kada pomenete njeno ime, ne postoji osoba koja ne zna bar jednu njenu pesmu. Međutim, jako veliki rad je iza nje, preo 40 godina lepih pesama, studijskih snimanja kao i velikih koncerata, a broj koji je ona održala ne zna niti ona sama. 

Naime, Kurir j ovih dana se pozbavio njenom imovinom, ponukan od strane Forbsa koji je pre par dan aizdao i listu najbogatijih muzičara na balkanu, a Ceca je na drugom mestu, odmah posle Drgane Mirković, a njena imovina je prema grubim procenama procenjena na 60 miliona dolara. Svakako da većinu bogatstva može da zahvali svome bivšem mužu Željku Ražanatović Arkanu. 

Naime, jako se dobro zna da je on u svojim ratnim i kriminalnim aktivnostima zgrnuo ogromno bogatstvo, koje je nakon 2001 godine prešlo na Cecu i njenu decu. Samim time, samo vila na Dedinju je procenjena na preko 2.5 miliona evra, a nedavno je ulupala skoro milion evra u njeno renoviranje. Ako tome dodamo da ima i vilu te ogroman plac na Kipru, gde svako leo letuje, ond amožete samo da zamislite koliko je njena imperija zapravo jaka i velika. 

Ona sa vremena na vreme izbacuje i fotke na Instagramu, a sve je oduševila fotka njenog ogromnog bazena kojeg je uradila u prizemlju kuće, koji izgleda više nego impresivno. Ispod je samo kratko napisal “Petak uvečer kod kuće”. Jednostavno nema potrebe da igde ide na kupanje pored svoje kuće. Šta vi milite o Ceci Ražnatović? Pišite nam u komentarima…

 

Preporučeno