Sandra Afrika, umjetničko ime pjevačice Sandre Prodanović, nedavno je u intervjuu otvorila svoje srce o odnosu s iskusnijom koleginicom Draganom Mirković. U ranim fazama svoje karijere, Sandra je otkrila da je sve svoje finansijske resurse uložila u marketing, dok je Draganina podrška imala ključnu ulogu u televizijskim projektima.

  • Dragan, značajna osoba u Sandrinom životu, bio je oslonac u ranoj fazi njezine karijere. Sandra se rado prisjeća njihove nekad lijepe veze. U razdoblju od pet do šest godina Sandra je Draganu poklanjala potpuno povjerenje, povjeravajući mu svoju zaradu na mjesečnoj bazi. Dok su se pobrinuli za najam i osnovne troškove, preostala su sredstva dodijeljena oglašavanju, pisanju pjesama i produkciji glazbenih spotova.

Sandra je otvoreno izrazila svoje duboko divljenje Dragani i njenoj sestri, ističući skladan i poletan odnos koji su imale. Dok sam se svim srcem posvetio svom poslu, nesvjesno sam počeo agitirati pojedine kolege koji su imali veliko iskustvo u branši. Pitali bi: “Kakve namjere ima? Još jučer je nastupala s Miletom Kitićem, a sad traži toliki honorar.” Razmijenjene su brojne primjedbe, a situacija je eskalirala do točke u kojoj je Dragana dobila anonimni e-mail u kojem se sugeriralo da sam u tajnoj vezi s njezinim partnerom Tonijem.

Tijekom mojih posjeta njihovoj rezidenciji kako bih platio njihova televizijska gostovanja, često bismo sjeli i popili kavu, uživajući u međusobnom društvu. Naša je veza bila doista divna… Međutim, sve se promijenilo kada je stigao taj e-mail, što je uzrokovalo prekid povjerenja koje smo izgradili. Kako su se dani pretvarali u tjedne, moj kredibilitet postupno je opadao.

Podrijetlo e-pošte ostaje misterija. Bez sumnje, postoji obiteljska veza između mene i pošiljatelja, ali postoje sumnje da ovu situaciju koristim za osobnu korist. Može izgledati kao da iskorištavam okolnosti, iako sam u početku primao potporu bez ikakve financijske motivacije. Novac nikada nije bio pokretačka snaga njihove pomoći. Ona je bila jedina osoba koja je od samog početka stajala uz mene, odnosila se prema meni ljubazno, a sada kao da je iskorištavam.

Ovaj problem je postao problematičan i nemam pojma tko je poslao e-poštu. Tada je Afrika istupila i otkrila kako je otkrila osobu odgovornu za orkestriranje ovog događaja. Ne zanemarimo ni činjenicu da se Toni nedavno nakon više od dva desetljeća braka razveo i razveo o kojem se mnogo govorilo, a koji ne prestaje izazivati ​​pozornost i medijske napise. Obitelj Bijelić upriličila je posebno slavlje u svojoj rezidenciji u čast Manuelina rođendana.

  • Da dublje uđemo u ovu svečanu prigodu, pogledajte popratni članak pod naslovom “Dvorac i ruže za princezu: Pogled izbliza na proslavu 22. rođendana Manuele Bijelić, koju su ljubazno ugostili njezini roditelji, Tonije i Dragana Mirković!” (Foto ustupljena) Među cijenjenim pjevačicama koje često dobivaju priznanja poput carice, kraljice i dive, Dragana se izdvaja kao Luče iz Kasidola.

    U svojim ranim godinama Dragana Mirković, poznata folk pjevačica, suočila se s zahtjevnom operacijom zbog koje su je proganjali uznemirujući snovi. Ove noćne more, koje njezin kum tumači kao simbol njezine neobične sudbine, svjedoče o njezinom životnom putu. Draga uspomena na njezin put je prvih sto tisuća dinara koje je zaradila osvojivši publiku nastupom na svečanom seoskom plesu za Božić. Nadalje, proslavu svoje desete godišnjice braka i rođenje dvoje djece smatra konačnom potvrdom pronalaska prave ljubavi.

Sada je trenutak za povlačenje. Budući da sam dvadeset šest godina bio pod svjetlima reflektora, žudim za normalnim životom, sličnim životu običnog pojedinca. Od svoje zrele petnaeste godine bio sam istaknuta osoba i svim srcem priznajem nebeske i smrtničke utjecaje koji su vodili moj put. Čak iu svojoj skromnosti prepoznajem da će javnost zauvijek zadržati poseban kutak u svojim srcima za mene.

 

 

Preporučeno