– U nastavku našeg današnjega članka govorimo o domaćim aktuelnostima, a riječi će da bude o Verici Rakočević. Popularna srpska modna dizajnerka, definitivno je razvila toliko svoj posao, da se njeni modeli prodaju diljem svijeta….

Verica Rakočević, poznata srpska modna dizajnerica, izaziva značajnu medijsku pozornost u Srbiji, iako je fokus više na njezinom privatnom životu nego na profesionalnim postignućima. Njezine zadivljujuće romantične eskapade privukle su zanimanje javnosti. Veljko Kuzmančević u sretnom je braku s više od trideset godina starijom Vericom Rakočević.

  • Duljina njihove ljubavi ne može se mjeriti vremenom, jer nadilazi godine koje prolaze. Njihova povezanost i radost proizlaze iz duboke uzajamne privrženosti, razumijevanja i sklada koji nastaje kada se dvije savršeno kompatibilne osobe ujedine. Pitanja oko njihove veze su bezgranična. Kako u Srbiji, tako i u ostatku svijeta, ova vrsta veze i dalje je zabranjena, misteriozna i nedokučivi tabu. S obzirom da je njihova deseta godišnjica braka pred vratima u kolovozu, počelo se nagađati o mogućnosti da poznati par proširi svoju obitelj.

Veljko, kao i drugi koji dijele isto mišljenje, čvrsto vjeruje da rađanje djece nije samo urođeni instinkt, već i značajna dužnost. S druge strane, Verica čvrsto tvrdi da bi želja za djetetom potencijalno mogla dovesti do raspada njihovog braka. Veza koju dijelimo nije u stanju proizvesti potomstvo. Veljko je napravio namjernu odluku da se odrekne roditeljstva, ali to ne podrazumijeva čvrstu predanost; njegova perspektiva može evoluirati tijekom vremena.

Dogodi li se ova transformacija tijekom mog života, naša dinamika kao muža i žene mogla bi se promijeniti, ali će naše prijateljstvo bez sumnje opstati. Verica je nedavno izjavila da je naše sadašnje stanje čista sreća. Duljina ovog radosnog stanja ostaje nepoznata, jer ga je orkestrirala viša sila unatoč našim inherentnim razlikama. Verica se nedavno suočila sa spornim pitanjem u prisutnosti moćnog entiteta, konačno riješivši pitanje budućih generacija. U intervjuu za medije Verica je otvoreno priznala odluku svog supružnika da odustane od roditeljstva.

Priznajući njegovu nesposobnost razumijevanja onih kojima su djeca iznad svega, otvoreno je priznala da to razumijevanje nedostaje njezinom odabraniku, koji je pred prvim brakom. S dva prethodna braka i troje djece iza sebe, sada kreće u ovo novo poglavlje u svom životu. Biografija: Istaknuta i ostvarena umjetnica iz Srbije, Verica Rakočević ima istaknutu ulogu u sferi stvaralaštva. Rođena u Podujevu 23. travnja 1948. godine, trenutno živi i djeluje u Beogradu.

Pokazujući nepopustljiv duh od malih nogu, roditelji su je odlučili upisati u školu ranije nego inače, omogućivši joj da završi prvi razred sa nevjerojatnih pet godina. Zbog čestih selidbi, osnovno obrazovanje završila je u Dobanovcima. Nakon upisa u Devetu beogradsku gimnaziju nastavila je školovanje na Filozofskom fakultetu, gdje je specijalizirala pedagogiju. Međutim, tijekom svoje druge godine, odlučila je pomaknuti fokus na specijalno obrazovanje. Nakon udaje i rođenja djeteta, završila je Višu defektološku školu, smjer maloljetnička delinkvencija. Dodatno, završila je srednju tekstilnu školu u Loznici.

Verica Rakočević je na put modne kreatorke krenula nakon iskustva stečenog kao stjuardesa u JAT-u i rada kao arhivist u Zavodu za zaštitu spomenika kulture grada Beograda. Iskazujući svoj talent kroz manje modne revije, 1979. godine otvara vlastiti butik u Beogradu. Hotel Hayat je prepoznao njezinu iznimnu vještinu i obratio joj se da dizajnira njihove uniforme. Vođena nepokolebljivom strašću, posvetila je brojne sate proučavanju modne literature i neumorno radila do 20 sati. Godine 1997. osnovala je “VR Company” kako bi se dalje bavila svojim zanatom. Te godine Verica je predstavila par mirisa pod nazivom “VR” i “Energy”, zajedno s kremom za lice pod nazivom “VR 24h”.

Veričina prvotna zajednica bila je s Boranom Karamanom, bivšim pilotom JAT-a, a rezultirala je rođenjem njihove kćeri, Elene Karaman Karić. Unatoč očevim pokušajima da je razuvjeri, Vericini instinkti su se pokazali u pravu jer je njihov brak brzo razotkrio svoje nesavršenosti. Verica smatra da je Elenina odluka da se uda u mladoj dobi bila čin prkosa prema strogoj majci, što je rezultiralo zanemarivanjem vlastitih sposobnosti. Verica u drugom braku sa Zoranom Rakočevićem ima dvoje djece, Milenu i Miodraga. Kada je riječ o Mileni, Verica ima opušteniji pristup, za razliku od vlastitog odgoja, budući da Milena aktivno izmiče svjetlima reflektora.

U srpnju 2013. Verica se upustila u romantičnu vezu s 35 godina mlađim skladateljem Veljkom Kuzmančevićem. Njihova zajednička strast prema umjetnosti ono je što je spojilo Vericu i njezinog partnera. 19. rujna proslavili su svoje spajanje jedinstvenom ceremonijom vjenčanja. Verica je, obučena u kratku bijelu haljinu, napravila svečan ulazak stigavši ​​na mjesto događanja brodom uz očaravajući zvuk trube. Od Veričine djece jedino je njen sin Milorad imao zadovoljstvo svjedočiti ovom veselom događaju.

Preporučeno