Kao što i sami možete da vidite mi s u astavku današnjeg članka dotičemo super popularne hrvatske pevačice, nikoline Pišek. Ona ima i više ego solidnu karijeru do sada iza sebe. ali joj  se jučer desila i više nego velika tragedija, jer joj je iznenda preminuo suprug i to u 44 godini života. Vidoje Ristović je bio njen suprug, poznati hrvatski biznismen, a kako Nikolina sama kaže u Hrvatskoj je imala itekako velikih problema i zatvorenih vrata ispred nosa, jer je on u stvari Srbin.

On je tako bio i središtu skandala kada je 2020 godine se našao u epicentru krađe nakita, i novca a sve se dešavalo u Kaštel starom u vili Hedonist. Njega je inače i prijavio vlasnik ove vile slovenački biznismen Rok Gale. Nikolina jesa druge strane napraavila i krivičnu prijavu protiv njega, jer im je iz vile nestalo i novca a i nešto skupocenog nakta. “Da se događaju šovinistički ispadi tog tipa, događaju se, nije prvi put, i sa time se definitivno trebam i pomiriti. Trebalo je da komuniciram samo sa agencijom kojoj smo platili uslugu, a oni nama za to garantovali i privatnost i ispunjavanje ugovora, koji su oni prekršili”, ispričala je Nikolina.

Smrt srpskog istoričara nastupila je kasno noćas nešto malo iza ponoći, a na upit i pozicve hrvatskih novinara Nikolina Pišek nije odgovarala, jednostavno je treba shvatiti u ovakvim trenutcima. On je inače rođen 25 jula 1978 godine u beogradu. Inače, on iz prvog braka ima i ćerku Mateu, a 2014 godone, Nikolina i Vidoje dovili su ćerku kojoj su dali ime Una Sofija.

Preporučeno