O Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, do sada je apsolutno sve rečeno. Naime, ovaj čovek koliko go ga ne volele neke strukture u Srbiji, uradio je jako puno z asvoje građane, te su mu oni svaki puta na izborima vratili sa svojim glasovima. Treba li napominjati jako veliki broj novčanih pomoći koje su dobili do sada, kao i povećanje plata i penzija?

Čak i u velikoj ekonosmkoj krizi koja vlada u celom svetu, on je uspeo da ta kriza ni na koji mogući način ne dođe u Srbiju. Najviše se polemisalo o cenama goriva, struje, ali i gasa. Međutim, prema poslednjim informacijama, ništa se neće menjati po cenama gasa, jer je on napravio jako dobar posao sa Rusijom, baš po tom pitanju. Mnogi su sumnjali zbog kašnjenja sa početkom grejanja u Srbiji, koje je najkasnije startalo u celoj regiji, konkretno 1 novembra. 

„Uspeli smo da obezbedimo da ljudi imaju i struje i gasa, da hodaju u gaćama i majicama po kući, da niko neće džemper da obuče, jer su temperature po 22 i 23 stepena ili 25 stepeni“, rekao je Vučić, dodavši da će sutra pojeftineti benzin i dizel u Srbiji.

Inače, cela priča kao što i sami znate ide preko Mađarske, a ovu izjavu je imao na konferenciji za novinare, koja je održana posle skupa “Mogućnosti ulaganja u obnovljive izvore energije na Zapadnom Balkanu”. Vaša mišljenja o predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću?

Preporučeno