Svakako da je najčudniji razvod u Srbiji u netom završenoj godini, onaj od Lazara i Danice Ristovski. Naime, njih dvoje su bili u braku pune 32 godine, a onda je Lazar samo odlučio da preseče, i da stavi tačku na njihov brak. mnoge je to začudilo, jer su oni nedavno postali i baka i deda, a sada je Lazar odjednom poželeo da živi momačkim načinom života. 

U javnost je čak procurela i vest da je on našao duplo mlađu ljubavnicu u Americi, i da je to u stvari glavni razlog za njihov razvod. Međutim, Lazar je odmah presekao sva medijska naklapanaja te je naveo da ne postoji niko drugi koji je kriv za njihov razvod. “Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lijepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umjetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će poslije zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve. Ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način”, kazao je za tih dana Lazar Ristovski. 

Međutim, malo pre razvoda braka, Lazar je imao jednu izjavu o svojoj siupruzi, koja se mogla iskomentarisati na jako puno različitih načina:”Ženi je ostavljen tako divan i veliki prostor da bude voljena, obožavana. To ne isključuje da radi sve poslove koji joj se rade i za koje ima smisla. Ženi pripada sve, osim što nema prava da izgubi ženstvenost” – rekao je Lazar a izjava je naišla na pomešane reakcije. Vaša mišljenja na ovu temu?

Preporučeno