Aleksandar Vučić je definitino političar, koji privlači najviše pažnje u svim medijima. Jednostavno, čovek je na svim portalima, i ima uvek vremena za medije. Mnogi mu na tome zamere, jer misle da se želi promovisati, ali jednostavno, po rečima njegove supruge on je jednostavno takav. Živi za Srbiju, i za dobrobit njenih građana. 

Nije kao ostali političari da gledaju samo sebe, nego rade i za dobro stanovnika Srbije, a dovoljno je da samo pogledamo koliko je obva zemlja uznapredovala poslednje tri godine. Podelenje su velike novčane pomoći, plate i penzije su porasle, imali smo jako puno poticaja za poljoprivrednike, za obična domaćinstva i ostale stvari. 

Međutim, koliko god on dobro radio svoj posao, jednostavno uvek ima onih koji ga ne vole, i koji su u opoziciji, a neki od njih su Dragan Đilas, ali ima i drugih imena na toj listi. Nekada njihova politička previranja idu u neukusnom smeru, pa se preti čak i porodicama prvog čoveka Srbije. 

Imao dosta neprijatelja na njegovo ime i u domaćim medijima, koje drži upravo Dragan Đilas, a jdna od njih je i Žaklina Tatalović kioja radi na televiziji N1, a koja je jedna od njegovih najvećih kritičara. Jako je popularna na društvenim mrežama, a sada je postavila i sliku sebe kao male bebe, a njena objava je pokupila jako veliki broj lajkova i pozitivnih komentara. Verujemo da znate, d aona uvek ima kontroverzna pitanja za prvog čoveka Srbije, a on u neretkim slučajevima zna da krene da urla i da zapeni, od jačine i konkrenosti njenih pitanja. 

Preporučeno