Poznato je svima, da holivudski glumci su itekako nemirni po pitanju bračnog života. Na prste jedne ruke se mogu izbrojati oni koji imaju samo jedan brak, i u kojem se još uvijek nalaze. Svi ostali imaju najmanje dva, ili više brakova. Slijedi i priča o Kevin Kostneru. 

U iznenađujućem otkriću, Kevin Kostner, poznati glumac poznat po ulozi u popularnoj seriji “Yellowstone”, otkrio je pravi motiv svog izlaska iz serije. Tijekom razgovora s Deadlineom na filmskom festivalu u Cannesu, Kostner je otkrio da prikaz njihovog prekida u produkciji “Yellowstone” nije bio istinit. Prema riječima glumca, osigurao je ugovor za petu, šestu i sedmu sezonu. Nakon opsežnih nekoliko mjeseci pregovora, u veljači je postignut novi dogovor. Međutim, umjesto zasebnog pokrivanja šeste i sedme sezone, ugovor je bio za sezone 5A i 5B. Unatoč tome, još uvijek postoji mogućnost snimanja šeste sezone.

Uz svoje televizijske obveze, glumac namjerava raditi na svom nadolazećem filmu, “Western Horizon: An American Saga”, u pauzama između snimanja za “Yellowstone. Ukupno je 43 dana posvetio svoje napore početnom dijelu pete sezone “Yellowstonea”, koja je naposljetku debitirala krajem 2022. godine. Kostner je stekao reputaciju iskusnog zavodnika u području filmske produkcije. Unatoč braku, glumac se bez ikakvih smetnji uspješno udvarao mnogim ženama. Kevin, koji je prije bio u braku s glumicom i aktivisticom Sindi Silva (67), bez suzdržavanja se upustio u izvanbračne afere. Godine 1978., nakon tri godine veze, izmijenili su zavjete i posvetili se jedno drugome.

Obitelj im se povećala rođenjem kćeri Lili (37) i Eni (39), te sina Joea (35). Njihov brak smatran je besprijekornim, a Kevina idealnim suprugom. No, sve se promijenilo kada su skandalozne priče o glumčevoj nevjeri, uključujući i onu koja je uključivala Halle Berry, dospjele na naslovnice tabloida. Unatoč njihovim nastojanjima da spase svoju vezu, pokušaji su bili neuspješni. U zajedničkom priopćenju izjavili su da je njihov brak, koji je trajao 16 godina, zaključio. Uspješno su i sporazumno riješili sva pitanja koja se tiču ​​njihove djece i financijskih poslova, dovršivši sveobuhvatnu bračnu nagodbu.

Godine 1994. razvod je službeno finaliziran, dajući glumcu slobodu da otvoreno nastavlja veze s drugim ženama. Američki mediji osvanuli su na naslovnicama da je bivšoj supruzi isplatio vrtoglavih 80 milijuna dolara. Među ženama s kojima se Kevin spetljao tijekom braka sa Cindy bila je pokojna i poznata pjevačica Whitney Houston. Njihova veza produbila se tijekom zajedničkog rada na romantičnom filmu “Tjelohranitelj” koji je izašao 1992. godine. Prema riječima njihovih kolega, neosporna privlačnost između glavnih zvijezda filma bila je očita od trenutka kada su se prvi put sreli na snimanju, a bila je očita i njihova neosporna kemija. svima uključenima.

Ovaj filmski hit zaradio je više od 400 milijuna dolara. 11. veljače 2012. duboko ga je pogodio tragični gubitak Whitne, koja je tragično preminula od predoziranja drogom, utopivši se u kadi. Tijekom iskrenog posmrtnog govora, glumac nije mogao suspregnuti suze. Njegovi bliski prijatelji jednom su otkrili njegovo priznanje da je Whitney bila jedina prava ljubav u njegovom životu.

Nakon razvoda od prve supruge, Kostner se upustio u romantične susrete s poznatim glumicama Michelle Pfeiffer, Mirom Sorvino i Courtney Cox. Nakon toga je nastavio veze sa supermodelima Naomi Campbell, Angie Everhart i Carlom Bruni. Na kraju se spetljao s glumicom Bridget Rooney, koja je tada imala 59 godina, a dobili su i sina Liama, koji danas ima 28 godina. No, njihova je veza bila kratkog vijeka, završivši prije nego što je njihov sin napravio prve korake. Katalizator njihovog rastanka bila je Kevinova kratka afera sa supermodelom Elle McPherson.

  • Cijelo vrijeme zajedničkog druženja glumac je održavao distanciranu vezu sa sinom, no Bridget je osigurala njihovu financijsku stabilnost tako što je od njega osigurala isplatu od 10 milijuna dolara. Glumac je od 2004. godine u bračnoj zajednici s Kristin Baumgartner (49), a zajedno imaju troje djece: Kayden (17), Grace (13) i Hayes (14). Unatoč tome što se našao pod lupom javnosti kada je označen kao “slavna osoba optužena za seksualni čin tijekom masaže u renomiranom golf hotelu”, Kristin je nepokolebljivo stala uz njega.

Navodni incident dogodio se u listopadu 2004. u toplicama koje se nalaze u hotelu The Old Course u St Andrewsu, Fife. Nakon 18 godina braka, razvod su okončali u veljači ove godine. Nakon razvoda, bivši par se nagodio i odlučio podijeliti skrbništvo nad troje djece. Prošle godine Kostner je iznio optužbe na račun svoje bivše supruge, optužujući je da mu je prije rastave uskratila vrijedne stečevine.

Ustvrdio je da je Kristin nabavljala osobne stvari i podizala sredstva s kreditnih kartica njihovih zaposlenika, a sve je financirao glumac. Nakon što je zatražila mjesečnu alimentaciju od 248.000 dolara, Kristin je odlučila revidirati svoj zahtjev na 129.755 dolara, navodeći kao razlog naviknuti stil života njihove djece. Kostner je predložio 51.009 dolara kao alternativu, a naposljetku je sud presudio da glumac daje 63.209 dolara mjesečno za alimentaciju, što je znatno niže od Kristinina prvotnog zahtjeva.

Preporučeno