Budući da je Saši Popoviću zasmetala izjava Nede Ukraden, gdje je izjavila da je ženskaroš, Zlata nije mogla da vjeruje i prešuti.

Kada je poznata pjevačica saznala da se njen bivši dečko Saša naljutio na Nedu Ukraden što ga je spominjala u svojoj knjizi, iznervirala se te je odmah prokomentrisala. Kako je ranije izjavila Zlata je bila dvije godine u vezi sa Sašom Popovićem. Naime, Neda je u svojoj knjizi pisala o njenoj i Sašinoj ljubavi, te kako je on planirao brak i bebu sa njom.

Zlata je podržala kolegicu, te izjavila da je Saša zaista uvek bio okružen ženama i činjenicu da ga niko nije mogao ukrotiti. Smatra da je Saši tada bio povređen ego jer je Neda odbila brak, ali otkriva i da je ona isto to uradila, kada je dobila ponudu od Saše. Također je dodala i to da do nekih granica razumije i Sašu jer je on sad oženjen i ima divnu porodicu, ali da je preterao jer joj nakon toliko godina zamera i demantuje istinu.

Nikome od nas ne trebaju priče iz prošlosti, ali nije to ništa ružno niti loše da bi mu toliko smetalo. Svakako su svi upoznati da Saša nije bio nikada pa ni dan danas svetac. – izjavila je Zlata Petrović.  Cela estrada upoznata je sa svim Saletovim romansama i aferama, a svako ko kaže da ne zna koje kolegice je Sale jurio i sa kojima je bio, laže. I on sam zna čije je suknje jurio i koga je prosio, ali Zlata smatra da to nije sramotno te da bi i ona postupila isto kao njena kolegica Neda ali još uvek nema nameru piše autobiografiju.

Preporučeno