Da se u današnje vreme itekako lepo može živeti od poljoprivrede imamo jako puno dokaza, samo se mlađim generacijama jednostavno ne da raditi po dopstvenom posedu. Jako j emali broj takvih slučajev, a nismo ni sveni kako u ova krizna vremena možemo da imamo itekako lepe prihode od poljoprivrednih useva. 

Dovoljno je da samo pogledamo cene prehrambenioh artikala na pijaci, ili voća i povrća u današnje vreme. Zato j ejako bitno da ako imate bar malo svoje zemlje, krenete sa obrađivanjem iste, te da krenete sa uzgojem poljoprivrednih dobara. Da je tlo plodno u Srbiji, i da vas svaki dan nešto može iznenaditi u vašoj bašti najbolje pokazuje i slučaj iz Čačka gde je Zoran Ristanović pronašao izvor kisele vode. On je odmah sklopio ugovor sa jednom kompanijom, tako da bi uskoro na srskom tržištu mogla da se pojavi kisela vda direktno iz centra Srbije.

Ovih dana je ponovo fascinirao sve, sa novim iznenađenjem iz svoj ebašte. “Dokaz da može mnogo,mnogo bolje,veće,bez hemije,pesticida,teških metala da bude organsko,nemoj da vas lažu da ne može bez hemije,da mora da se dr ogira da bi bilo veliko i zdravo…Možda nije za ginisa ali je skoro neverovatno ovakvi prinosi organskim principima proizvodnje hrane”, napisao je on sa svom Instagram profilu kada je postavio mrkvu od čak 300 grama. 

Da je njegovo poljoprivredno imanje pravo čudo, pokazuju i lubenice od čak 15 kilograma, te paprike na kojoj je bilo blizu 100plodova, a nedavni rekord je jedna cvekla koja je bila teška 2.8 kilograma. Pogledajte i sami sve ove slike..

Preporučeno