Polako ali sigurno Dragan Bjelogrlić je postao jedan od top pet filmskih radnika na našem prostoru svih vremena, a svi ga se sećamo kako je krenuo sa serijom “Bolji život” kada je bio faktički tinejdžer. Tada se moglo da namiriše da će da postane jako veliki glumac, što se na kraju i ostvarilo.

Posle toga su se samo redale uloge, a onda se on okušao i u režiserkom poslu, i shvatili smo jako brzo da je itekako nadaren za bilo koji posao kada je u pitanju film, i da je jednostano rođen za te stvari. Samo neki od njegovih režiserksih poslova su legendarne “Rane”, “Lepa sela lepo gore”, sa kojim je jednostavno osvojio celu Balkansku filmsku scenu. Nakon toga su se glumci jednostavno otmali da glume u njegovim serijama i filmovima.

Jedno od najboljih imena jeste Miloš Biković, koji nam pokazuje da zna pronaći i novog mladog glumca, pred kojim bi bila jako dobra karijera, a Miloš je svakako postao to. Ali, kada je u pitanju privatni život Bjelogrlića, on je uvek bio zakulisan i nikada nije puno promovisao svoju ćerku, kao ni suprugu sa kojom je u braku već 23 godine. Da li ste znali da je njegova žena jedna od najlepših žena? Njeno je ime Maja, i sa Draganom ima ćerku Miu i sina Alekseja i veoma su privatna porodica, koja nikako ne dopušta da puno mediji se petljaju u njihove živote.

Nekada se Maja bavila manekenstvom i završila je engleski jezik i književnost, a ona je Dragana upoznala kad su zajedno snimali reklamu za neki nameštaj. Maja je prekinula sa modelingom kada je njega upoznala, završila je fakultet, a sada joj je glavna preokupacija Dragan i deca, a nju srpski mediji često zovu Monika Belući.

Preporučeno