Mi se u nastavku današnjega dana vraćamo u 2009 godinu, kada je u svetu muzičkih takmičenja, gospođa po imenu Suzan Bojl pokorila celi svet. naime, “Britans gat a talent” je tog dana na audiciji imao jednu stariju gospođu od 47 godina, koja je iz jednog manjeg sela u okolini gradića Bristol na jugu Englesku. 

Izašla je sa sasvim normalnom frizurom, obučena kao domaćica, a svi su definitivno bili skeptični kada su je videli. Međutim, kada je zapevala veliki hit od Elejn Pejdž “Aj hev a džrim”, svi su ostali bez teksta. Iznela je celu pesmu do kraja, a na kraju sezone je odnela i konačnu pobdu, a posle toga se celi njen život promenio za 180 stepeni. 

Njen video sa audicije je do danas pregledan preko 300 miliona pregleda, a njen devbi album kojeg je izdala godinu dana posle je najprodavaniji debi album svih vremena u Velikoj Britaniji. To joj je donelo i bogatstvo od čak 22 miliona funti, ali se ona apsolutno ništa nije promenila. Preselila se i u vilu, u kojoj nije mogla da živi dugo vremena. Vratila se u svoju staru kuću u Škotskoj, napravila još jednu manju i tu danas i živi i definitivno ne voli slavu i svetla pozornice.

Pevala je čak i na kraljičinom dijamantskom jubileju:„Najveća promena je zaista bila trenutna slava, od male nepoznate dame sa mačkom u Škotskoj do toga da me prepoznaju gde god da sam išla. Trebalo je malo da se naviknem“, rekla je Bojl za “Pipl” 2019. Otac joj je bio rudar, majka domaćica. Vaša mišljenja o Suzan Bojl?

Preporučeno