Za danas jedna jako emotivna priča, koja je potresla celu Srbiju i o kojoj se uveliko priča u poslednja dva dana. Naime, u poslednje vreme imamo jako puno priča, o bračnim parovima koji su sklopljeni između srba i albanki, a koje se odrađuju preko posebnih agencija, a za koje se plaća između 3 i 5 hiljada evra. 

Međutim, priča iz jednog sela u Srbiji je definitivno pre par godina sve ostavila bez daha, kada je jedna albanka iz ljubavi se doselila u Srbiju i odlučila da se uda za jednog preavog srbina i domaćina, i da se preseli da živi na selo. Selo se inače zove Dobrača, nedaleko od Arilja, a ona je suprugu rodila sina i ćerku, živeli su jako skromno, a sada je Lima iznenad apreminula, tako da su Đokovići ostali bez može se reći glave porodice. “Suprugu sam video samo onda kad se udala za mene, ali sreća me je pogledala. Kad sam dobio decu suze radosnice lile su niz lice. Nikad nismo imali mnogo, ali smo prvo odvajali za decu, a za nas šta ostane. Sada nas je zadesila ova nesreća i ostali smo bez majke i supruge, stuba porodice”, kroz suze priča Radomir za agenciju RINA, koji je izgubio svog životnog saputnika.

On je prinuđen da radi poslove na dnevnicu, imaju i nešto malina, ali kada je leto? Trenutno su u jako velikoj neimaštini, i jednostavno ne zna kako će da prehrani svoje dvoje dece:”Iako je bila druge vere, kulture i nacije, prešla je ogroman put kako bi upoznala svog životnog saputnika, kog očima u životu nije videla. Podarila mi je decu, sačuvala topli dom koji prokišnjava. Primila pravoslavlje i naučila srpski jezik. Proslavljala je slavu Svetog Luku, za koju je sve sama spremala”, priseća se ovaj Ariljac sa puno ljubavi svoje preminule supruge.

Preporučeno