Od troje dece koji su u svome braku dobili Goca i Šaban, definitivno je najpoznatija Ilda Šaulić, koja je i sama postalaa pevačica. Međutim, sve se desilo i više nego slučaajno, jer je Ilda u stvari bila i više nego perspektivna teiserka. Čak je jedno vreme bila i u top 500 najjboljih igračica sveta,a onda se desila teška povreda noge, tako da je morala da odstane od karijere.

Sasvim slučajjno se latila mikrofona, i od tada kreće njena karijera, a kada joj se desila pesma “Stani dušo da te ispratim”, shvatila je da je predodređena za ovaj posao. Za njen priatni život se zna da je jako dugo vremena u brakuu, ima ćerku, a sada je za story.rs, otvorila svoju dušu i dotakla se ljubavi iz svoje mladosti.

Naime, Ilda je priznala da je taj partner bio čak 10 godiina stariji od nje, te da su bili u vezi čak 8 godina, ali kada je ona poželela sa 20 godina daa osnuje porodicu, on jednostavno nije bio spreman na sve to. “Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju.

Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika” – izjavila je Ilda Šaulić.

Preporučeno