Maja Nikolić srpska pop zvijezda, poznata po svom osebujnom glasu i nastupima često se pored toga pojavljivala na javnoj sceni te smo je mogli vidjeti i kao članicu prijaliti programa.

Izgleda da je to bio odličan potez koji je napravila jer joj je donio dodatnu popularnost i ispostavilo se kao odličan marketinški trik, iako se zadnjih nekoliko godina nije više upuštala u ovakve programe mogli smo je vidjeti i kao članicu žirija.

Na svom instagram nalogu nedavno je objavila video koji je zaintrigirao javnost a u njega je odlučila potražiti pomoć, taj video je do sada ostvario veliku gledanost i broji preko 900 hiljada pregleda a s obzirom na trenutnu gledanost ne sumnjamo da će uskoro preći i milion.

Maja je tom prilikom svojim pratiteljima priložila molbu da se video prijavi i obriše sa kanala jer kako kaže takav sadržaj ugrožavaju njen ugled i reputaciju što neisključivo utiče i na njenu karijeru.

S obzirom na njena djela koja govore mnogo, veliki dio pratilaca je odlučio ispoštovati Majinu molbu te uzeti učešće u sklanjanju video sadržaja sa interneta.

Maju je izgleda veoma povrijedio i sam naziv pomenutog video materijala koji glasi “Maja Nikolić pjeva na izmišljenom jeziku”, nada se kako će njena molba biti ispoštovana među publicitetom, navodi kako engleski veoma dobro poznaje te da je dio svog života provela u Americi, ovakav naslov sa ovakvom porukom predstavlja čistu uvredu za nju!

Preporučeno