Boba Živojinović i Lepa Brena su u braku preko 30 godina, a svojedobno, odnosno krajem 90 godina prošloga veka bili su najpoznatiji bračni par u Jugoslaviji. O njihovoj svadbi se pričalo godinama posle, a mnogi su tada usudili Lepu brenu koja je otela Bobu od udate žene sa kojom je imao sina Filipa.

 jih dvoje su se razveli, i odmah otišli za Ameriku, gde se ona ponovo udala, a Boba je sa brenom jako brzo dobio i dva sina Stefana i Viktora. Bili su u epicentru dešavanja, kada je Viktor otet, a mafija je od njih dobila tada rekordnih 2 miliona maraka otkupnine. Na kraju im je sin vraćen, a njih dvojica su danas odrasli momci, s time da je Stefan sada u Nemačkoj, dok je Viktor ostao sa roditeljima u Beogradu.

Njih dv oje su krenuli u jedan projekat, koji se zvao Grand produkcija, a koji je danas multimilionski projekat. Međutim, kada su ga tek osnovali, izbio je veliki požar sa ogromnom štetom. ”Osnovao sam “Grand” produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu, sa novcem koji sam zaradio. Nakon par meseci izgorio nam je studio, sve što smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napraviti ćemo još bolji i veći, što se i dogodilo. Moram da odam priznanje. Saši on je napravio medijski sjajnu stvar” rekao je Boba Živojinović. Danas su Grand njih dvoje zajedno sa Sašom prodali za 50 miliona evra stranim investitorima.

Preporučeno