Nakon kritika upućenih Aleksandri Prijović zbog njezinog iznimnog četvrtog zagrebačkog koncerta, koji je premašio prethodna tri po izboru gostiju i trajanju koncerata, dio korisnika društvenih mreža iz Hrvatske obrušio se i na Lepu Brenu. Pojedini pojedinci zamjerili su Brenino gostovanje u emisiji “Kod nas doma” na HTV-u, gdje je ne samo promovirala Aleksandrin koncert, već je iskoristila priliku i za reklamiranje proizvoda vlastite tvrtke. Ti su je pojedinci bez suzdržavanja žestoko izvrijeđali. Voditelj emisije također se suočio s negativnim reakcijama. Pozivam ljude da razmotre kolektivnu perspektivu, iako razumijem da je to malo vjerojatno. U današnjoj emisiji HRT1 “Kod nas doma” s ekscentričnom voditeljicom Ivom Šulentić gostovala je Lepa Brena koja je iskoristila platformu za promociju svojih najnovijih proizvoda. Je li sve ovo samo prazna priča ili se voditelj i financijski okoristio? Na Hrvatskoj javnoj televiziji nema tolerancije prema onima koji svoj bijes iskazuju na pretjeran način, a važno je napomenuti da je promidžba proizvoda ili usluga bez plaćanja, koliko mi je poznato, protuzakonita.

U međuvremenu, zbog nepovoljnih uvjeta rada, raspada se jedan od tri istaknuta orkestra u Hrvatskoj, točnije onaj vezan uz HRT. Komentar kao odgovor na ovu situaciju sarkastično sugerira da bi Iva trebala pokazati svoje vještine, implicirajući da ona ne pridonosi učinkovito orkestru. Vrijedi spomenuti da je Brena u pratnji supruga Slobodana Bobe Živojinovića nedavno posjetila Zagreb te se istog dana posebno pojavila na Prijinom koncertu u zagrebačkoj Areni. Zasebno, Aleksandra Prijović prošlog je ponedjeljka uspješno održala svoj četvrti koncert od ukupno pet u Areni Zagreb.

Nakon dugotrajnog udara, pjevačica se oglasila na svom Instagram računu kako bi otkrila posljednje koncertno okupljanje. Kakva je to uzbudljiva večer bila! Zagreb ima posebno mjesto u našim srcima! – izrazila je.

Objava pjevačice izazvala je niz reakcija njezinih obožavatelja. Konkretno, postojala su različita mišljenja o razini truda koju je pjevačica uložila svake večeri serije koncerata. Neki obožavatelji izrazili su nezadovoljstvo, tvrdeći da je prva noć bila najmanje impresivna, dok se četvrta noć istaknula kao vrhunac.

U jednom komentaru izražava se razočaranje ishodom prvog koncerta, posebice trajanjem i prodajom ulaznica. Komentator priznaje da se njihova odluka o dolasku nije temeljila na izboru gostiju, već na njihovoj ljubavi i odanosti prema izvođaču. Ističu da je prvi koncert trajao najkraće te da su ulaznice prvenstveno kupovali vjerni obožavatelji, od kojih su neki kupili i šest mjeseci unaprijed.

Drugi komentar izražava nezadovoljstvo ishodom koncerta, unatoč činjenici da su svi platili istu cijenu ulaznice. Odajući priznanje za uspjeh događaja i želje Aleksandri da se dobro provede u njezinim rasprodanim dvoranama, komentator ističe da se situacija nije odvijala kako je očekivala. Do ponoći je koncert još trajao, a oni koji su bili na prvom koncertu već su se vratili kućama ili su bili na putu.

Preporučeno