Mi se danas malo bavimo sa domaćim etsradnim zvezdama koje su definitivno obeležili poslednjih 30 godina na balkanskoj estradi. Svakako da je ceca Ražnatović broj jedan p o tom pitanju , bar kada je u pitanju ženska konkurencija. Ona se pojavila sredinom 80 godina prošloga veka, kada je osvojila sve top liste sa svojom hit pesmom “Cvetak zanovetak”. 

Nakon toga je napravila potez karijere, udala se za Željka Ražnatovića Arkana, a taj potez joj je itekako pomogao u samoj karijeri. Sve televizije su se otimale da je ugost, a svi tabloidi u bivšoj zemlji su samo pisali o čudu iz Žitorađa. Međutim, brak sa njim doneo joj je i velike probleme u privatnom životu, a sve je kulminiralo sada već davne 2001 godine. 

Tda je u velikom atentatu ubijen faktički njoj ispred nosa, a nakon toga u velikoj akciji srpske policije pod nazivom “Sablja”, ona je uhapšena te je čak dva meseca provela u zatvoru, a celo vreme joj je najveća podrška bila upravio sestra Lidija koja se prema njoj ponaša zaštitnički. Ona je celo vreme bila sa njenom decom, a i dan danas su faktički nerazdvojne. 

Ona je također u braku, sa poznatim rukometnim menadžerom, ima i blizance, koje Ceca jednostavno obožava, a za razliku od cece, ona je plavuša, i to kakva?! Sada se pojavila na jednoj proslavi, zajedno sa svojom sestriinom Anastasijom, a dugu plavu kosu digla je u pundžu. Evo i slike..

Preporučeno