Kada je u pitanju Kristijano Ronaldo jedan od najboljih fudbalera današnjice, a ono što je zasigurno jeste da će ovaj neverovatni čovek da uđe u povest ovog sporta kao jedan od najboljih ikada. Ali, kako i ne bi kada je u toku svoje karijere napravio nešto što je retko ko mogao, oborio je mnoge svetske rekorde, čak i sam postavio neke nove, osvojio je neverovatne nagrade i priznanja, i definitivno je jedan od najboljih.

Tako je pre nekoliko dana, celi svet a najviše njegovi obožavaoci plakali zajedno s njiim kada je on na svom instagramu nalogu objavio da je njegov novorođeni sin preminuo. Da podsetimo, njegova verenica Georgina je bila trudna sa blizancima, i ona je na svet donela zdravu devojčicu, dok je dečak na veliku žalost preminuo na porođaju. Svi su ostali u šoku sa ovom vesti, a verujemo da samo on i njegova izabranica znaju koliko je to težak udarac, ali Ronaldo je novom objavom sve iznenadio, a radi se o tome da je on objavio porodičnu sliku, nakon što su Georgina i njegova ćerka došle kući.

Poznati fudbaler je napisao sledeće: “Dome slatki dome. Georgina i naša devojčica su konačno zajedno sa nama. Želimo da se zahvalimo svima na lepim rečima i gestovima. Vaša podrška je veoma važna i svi osećamo ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici. Sada je vreme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dobili”. Da podsetimo, Ronaldo je od dve surogat majke dobio troje dece, a sa svojom izabranicom, ranije je dobio jednu ćerku i sada je opet postao otac jedne devojčice. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo. Koje je vaše mišljenje? Pišite nam u komentar mišljenja.

Preporučeno