I za danas donosimo neke vesti koje otkrivaju neke zanimljive stvari kada je u pitanju domaća estrade, a ovoga puta se sve to tiče najgledanije muzike emisije u regiji Zvezda Granda, kao i novog skoba između Saše Popovića i voditeljice emisije Sanje Kužet. U poslednje vreme njihov dvoje sve češće ulaze u neke verbalne sukobe, a o tome su mediji u Srbiji već izveštavali, a posle ovog incidenta čini se da je njihov sukob na samom vrhuncu.

Sve se desilo u najnovijoj emisiji Zvezda Granda, a sve je počelo kada je Saša pohvalio Sanjin izgled, te da joj haljina na njoj prelepo stoji, a ona je objasnila kako je donela odluku u sezoni da malo eksperimentiše sa kreatorima i sa njihovim kreacijama. Nakon toga je Saša Popović dobacio voditeljki Sanji kako ona svako malo ima nekoga drugoga, ali se Sanja nije upecala na tu njegovu provokaciju već je samo rekla kako sa ima pet saradnika po tom pitanju.

U sve to se zatim ubacila Ana Bekuta koja je dodala kako Sanja ove godine malo “šara”, a tada je celi žiri počeo da peva: “Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam”. Nakon svega je nastavila njihova komunikacija, a Saša Popović je rekao kako je Sanja trenutno u svome drugom braku, pa će se videt kako će s tu razvijati situacija, da bi mu Sanja, koja spada među naše najlepše TV voditeljice dobacila: “Nema potrebe da vi pratite moju situaciju, ona je nikad bolja i mislim da se to vidi.

Preporučeno