O Radi Manojlović se uopšte toliko ne piše u poslednje vreme. Naim, od kako je prekinula vezu sa Haris berkovićem, skoro se više nikako ne pojavljuje u medijima, a viđena je par puta sa Milan Stankovićem, svojom bivšom ljubavi, a njih su paparaci ulovili par puta, pa se opet počelo pričati o njihovom obnavljanju veze. 

Međutim, od toga za sada nema apsolutno ništa, pošpto su njih dvoje obilazili Manastire, a već se zna da je Milan obećao da će se do kraja ove godine i zamonašiti. Rada je sa druge strane uradila par nastupa, a jedina novina za nju je ta, da je odlučila da malo poveća i grudi sa plastičnom operacijom, Kako je i sama rekla, bila je nezadovoljna sa njenim veličinama, pa je odlučila da ih poveća za jedan broj više. 

Mi danas govorimo o njenom polubratu nenadu, koji je nedavno izjavio da je nudio Radi da snime duet, a ona niklada to nije htela da uradi. Tako se odučio da radi sopstvenu karijeru, a gledali smo ga kao i takmičara u Zvezdama Granda, u kojima nije baš najbolje ni prošao. Rada se sada oglasila te je prekinula svoju šutnju:“Stvarno mi je muka više od ove tendeciozne priče koja se konstatno ponavlja i u kojoj ja ispadam “zla sestra”, bukvalno svi znaju da to nije istina. Daće Bog pa ćemo Nenad i ja ako treba dati zajednički intervju pa da vidite da to veze nema sa životom. Žao mi je mene zbog naroda koji veruje”, napisala je ona.

Preporučeno