Poznata folk zvezda Dragana Mirković godinu za nama će pamtiti kao jako uspešnu uprkos pandemiji korona virusa. Sada nam je otkrila, na poslovnom planu su joj cvetale ruže, a u privatnom životu joj je sve bilo potaman. “Izuzetno sam vesela osoba koja takvu energiju prenosi na sve ostale i pravim dobru atmosferu kako sa svojim prijateljima, tako i s porodicom. Kada je meni lepo, onda će sasvim sigurno svima biti”, rekla je Dragana, koja priznaje da je odlična domaćica.

Ona je rekla kako voli da kuha i da je dobra u tome, ali bih slagala kad bi rekla da to često radi. Kada su praznici ona voli da pomogne, voli da pomaže oko svih đakonija, iako ima pomoć. Kada je u pitanju dekoracija kuće, ona uvek plati dekoratera, ali isto tako učestvuje u svim detaljima.

“Bilo je lepih trenutaka, ali kao i svima, nije bila baš najsjajnija. Više bih volela da je zaboravim i nadam se da će nam 2022. biti mnogo bolja i bez svega ovoga što se dešava. Kada je moja karijera u pitanju, sve je bilo savršeno, imala sam divne turneje i presrećna sam. U privatnom životu je takođe bilo sve savršeno, deca su odlični učenici i sve je kako treba”, rekla je pevačica. Također, Draga je rekla da je njena jedina mana iskrenost, te da ju je to u životu puno koštalo.

“Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena, posebno prema medijima, ali i prema svim ostalim ljudima u mom životu. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti”, rekla je pevačica i priznala da je u životu najviše povredi nepravda.

Preporučeno