Koliko god se svi trudili da veruju da su slavne ličnosti skoro pa božanska bića koja ne mogu zgrešiti, činjenica je da su to samo ljudi kojima se posrećilo više u životu nego prosečnoj osobi. Upravo zato su nesavršeni i prave greške kao i svako drugi, što ne bi trebalo biti čudno.

Medijima su vanbračni odnosi slavnih ličnosti najslađi jer mogu iz toga da uvek izvuku neku dobru priču i dramu koja će se dobro prodati publici. Miroslav Ilić i njegov vanbračni sin su odličan primer, ali ponekad i postioje znatno pozitnivniji primeri oko kojih se ne diže velika hajka u medijima. Naravno se radi o slavnom pokojnom pevaču Marinku Rokviću koji je nedavno preminuo i iza sebe ostavio dva sina Nikolu i Marka. Ali, možda niste ovo znali, ali Marinko je imao i treć dete i to baš iz vanbračnih odnosa, a dugo je trebalo da se povežu i postanu jako bliski.

Njemu se sin zove Dario i on s majkom odavno živi u inostranstvu i ne eksponira se. Oni uopšte nemaju želju da profitiraju od porodice Rokvić i zapravo su danas u odličnim odnosima. Dario je svoju polubraću i oca jako često posećivao dok je on bio živ i relativno zdrav.

Danas možete lako da vidite kako dario i njegova majka izgledaju tako što ćemo vam ispod okačiti sliku. Sami procenite koliko liči na svog pokojnog oca i braću. Lepo je znati da ovakvi slučajevi mogu da pozitivno završe i daju dobar primer mnogim drugim komplikovanim porodicama nastalih preljubama i prevarama.

Preporučeno