Jedna devojka koja je iz Srbije ali već duže vreme živi i radi u Ausriji, uz veliki rizik da zbog generalizaccije ne bude ispravno shvaćena, ona je podelila svoju ispovest na društvne mreže. Ona je u svojoj ispovesti pričala o tome šta misli o muškarcima iz Srbije, te zašto ne razmišlja o tome da uđe u brak sa nekim od svojih sunarodnika. Naravno, da je taj njen tekst izazvao veliku raspravu i polemiku, a većina žena je nju podržala u većini razmišljanja, a muškarci su uglavnom bili protiv nje.

Devojka je otkrila svoja iskustva bez ikakvih vređanja, poređenja ili omalovažavanaj, zbog kojih je donela ovakvu svoju odluku, a svoje pismo koje je objavila na društvenim mrežama je počela na ovaj način: “Znam da će me mnogi razapeti posle ovog teksta, ali istina boli. Celi svoj život su me opsedali muškarci, ne zavaravam se da je to jer sam lepotica nego sam prosto išla u tehničku školu i bilo nas je tri devojke na celom spratu, prost zakon ponude i potražnje i klinačkih hormona. Nisam ni ja bila svetica, ali ovaj tekst nije hejt prema muškarcima, ovaj tekst je moje iskustvo.”

Također, dodala je kako se u životu mnogo namučila ali da je vredilo. Danas radi u IT sektoru, te za srpske uslove ima nezamislivu platu, a dok preko vikenda radi i privatno, takod a je već otplatila garsonjeru, a sada i otplaćuje kredit stana kojeg je kupila i kojeg će za početak da iznajmljuje da se rata kredita sama pokriva.

Kako je rekla ona ostatak novca ulaže u poljoprivredu svojih roditelja, a odmah na početku se zapitala zašto toliko pljuvanje na devojku koja ne želi da se uda za Srbina. Također, ona je dodala da nikada ne treba reći nikad, ali da je ipak malo verovatno da će se ona udati za nekoga iz Srbije, posebno ne ako je ostao da živi u Srbiji.

Preporučeno