Svaki dan imamo priliku da vidimo i da pročitamo neke tragične i šokantne vesti, a sada u nastavku ovog članka donosimo upravo jednu takvu. Nastavnica matematike Ejmi Džons koja ima 35 godina je zbog sek sualnog odnosa ssa 15 godišnjom devojčicom u svom autu, prenose britanski mediji.

Kako smo saznali putem britanskih medija, nju je prijavio njen suprug Filip Džons, inače socijalni radnik koji je i otkrio aferu svoje žene i maloletne devojke. Kako prenosi Dejli star, on je sumnjao da ga njegova supruga vara, a jednom prilikom ju je uhvatila na delu sa devo jčicom, dok su razmenjivale nežnosti u automobilu nedaleko od Darlingtona. Pre toga je živeo u ubeđnju da mu je žena neverna, ali je sa njom ostao u braku sve dok ne otkrije sa kim ga vara, a šokirao se kada je shvatio da je u pitanju osoba ženskog pola i to jop njena učenica.

Ejmi Džons je prvo prišla učenici i priznala da gaji osećaje i privlačnost prema njoj i da je bisek sualka, rečeno je pred sudom Tisajd Kraun. Zatim se par nastavio da se viđa sve do trenutka dok nisu zatečene u automobilu na zadnjem sedištu. Poljubile su se, zagrlile i bole gole do pojasa naveo je tužilac Džo harli, opisijući reći njenog supruga Filipa Džons. Ejmi Džons je priznala krivicu, a osuđena je zbog nezakonitog sek sualnog odnosa devojkom koja je još uvek maloletna. Koje je vaše mišljenje o ovom događaju koji se dogodio u Velikoj Britaniji? Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod. 

Preporučeno