I još jedan članak ovoga petka koji je povezn sa naseljem u Šimanovcima, i zadruzi 6, a kao što i sami možete da vidite, danas govorimo o higijeni u beloj kući. Naime, skoro svake sezone, imamo jako puno takmičara koji definitiovno nemaju nikakve veze sa higijenom. Ono što itekako brine sve, jeste da su u većini ssituacija glavni oni koji prljaju u stvari žene. Dovoljno je samo se setimo Miljane Kulić, koja je mokrila i vršila nuždu u zajedničkom bazenu, ili Nece od ove sezone, koji je mokrio Urošu u krevet.

Koliko god bio grub i na svoju ruku, Kristijan Golubović je jedan od retkih koji je uvek čistio iza sebe, ali i iza drugih, a toalet je kako najčistije mesto u celoj kući u kojem se održava higijena, uvek bio pun uložaka, krv avih maramic i ostalih stvari iza neurenih devojki. Tako su se jučer Tijana i Anđela, posvađale oko same higijene u beloj kući.

“Mene je juče frapiralo, to je Tijana. Od prvog dana delimo sve, Anđela, Tijana i ja, pa i mnogo devojaka. Tolerisala sam i to što je htela da me napravi lopovom pred Aleks. Juče je prebacila što joj nismo dali neku rižu, a dala je na naših 13.000 budžeta, samo 400 dinara i počela da besni. Delimo zadnje sve, svaki obrok delim sa Tijanom. Jedno je ući bez garderobe, ja ne delim to sa devojkama, meni se to gadi” – rekla je Sofija.

Sinoć je tako i mama Džehva ušla u kuću da proveri higijenu, a tamo totalni užas. “Šta je ovo, pa vi ništa ne radite? Kakvo je ovo smeće, sramota” – vikala je Goca.

Preporučeno