Luna Đogani danas je dobila prinovu u svojoj obitelji, djevojčicu Lanu. Proslava Lanina rođenja je počela, a Vesna i Đole Đogani jedva čekaju da im se pridruže. Vesna je napomenula da u obitelji Miljković vlada veliko veselje i izrazila oduševljenje što će nazdraviti prinovi. Đole je ispričao i da je dobio poziv od Gagija da dođe na slavlje, te da su Gaga i Marko već otvorili bocu šampanjca. Unatoč nepredvidivosti tko će piti ili platiti račun, našla se teta koja se javila u suzama radosnicama. “Pozvani smo na proslavu”, rekao je Đole. – Gagi me nazvao i rekao da smo svi pozvani, pa naravno da idemo.

Lana Miljković rođena je 4. listopada 2023. u 9 sati ujutro. “Naša Lana je u našim rukama i ništa više nismo mogli željeti. Ispunjeni smo zahvalnošću Bogu za sve što nam je dao! Nesumnjivo će te mnogi obožavati, a siguran sam da ćeš ti imati najviše Iznimna sestra na planeti! Kako je napisala bivša sudionica reality showa, nedostaje nam naš prvi mali, ali Mia još uvijek nije u potpunosti svjesna te činjenice. No, uskoro će biti svjesna. Inače ne plačem često, ali Tako je i ovoga puta. Srećom, Luna je dobro i u rodilištu je sve prošlo kako treba. Presretna sam, a bit će fantastičan vatromet ispred našeg stana koji ćete moći promatrati, rekao je Miljković Osim toga, Luna je prije samo nekoliko dana javno odbila pozvati Vesnu i Đoleta Đoganija na rođenje djeteta, a više informacija u posebnom tekstu Danas su pobjednica Zadruge i pjevačica Luna Đogani sa suprugom Marko Miljković dobio je djevojčicu Lanu.

Dok su Luna i Mark dočekali svoju drugu kćer, veselje u njihovom domu počelo je odmah nakon njenog rođenja. Oduševljenje obitelji prinovom je vidljivo, a svoju je radost s medijima podijelila i ponosna baka Anabela Atijas. Pjevačica je kroz suze izrazila svoju sreću i nastavila s detaljima Luninog poroda. “Luna je dobro, uspjele smo komunicirati jedna s drugom. Biti baka po drugi put je nevjerojatan osjećaj”, uzviknula je.

Preporučeno