Katarina Grujić je napokon stala na ludi kamen, kažemo napokon, iz prostog razloga jer je u poslednjih paR GODINA bila u jako puno veza, a svaka je mirisala na brak, međutim, to joj se nikada nije desilo. Međutim, sa Nemanjom Gobeljićem popularnim fudbalerom Crvene Zvezde joj se ipak posrećilo, te je proteklog vikenda Kaća ipak stala na ludi kamen. 

Sama svadba je bila više nego glamurozna, a odmah je ispao skandal, tako što je osim 500 gostiju koji se pojavio na samoj svadbi, ona uredno pooslala i pozivnice za predstavnike medija da o tome pišu, a kada su je oni zamolili za izjavu nakon samog venčanja, ona je prošla samo pored njih te ih je izignorisala. 

Međutim, sada su srpski novinari došli do par podataka koji je itekako intrigantan, a to je da je tri Katarinine venčanice su koštale oko 30.000 evra, a pošto Kaća ne radi zbog porođaja, a Gobelja nema toliku platu, nameće se pitanje kako je njen otac mogao da plati svadbu koja je na kraju koštala skoro 200.000 evra. Za njenog oca se zna da se samo bavi visokim biznisom, i da zarađuje milione na mesečnom nivou, misterija je i ta da mu niko ne zna ime i prezime, a samo je nadimak poznat i to “Gruja”. Čak ni Goblejina majka je sve iznenadila kad aje rekla da ne zna ime svog prijatelja, osim toga da ga samo zovu Gruja. Jako čudna stvar, a da je zanimljiva, svakako da jeste. Majka Verica se jako brzo udaljila sa mesta gde su bili novinari, a stiče se utisak da i nisu baš u najboljim odnosima sa novim prijateljima.

Preporučeno