Kao što ste mogli da pročitate u samom naslovu, sigurni smo da niste ni sami mogli da poverujete u njega, a ova priča koju vam donosimo dolazi nam iz Bosne i Hercegovine, iz glavnog grada Sarajeva, koja se desila pre više od 25. godine. U pitanju je jedna porodica Nurković iz Sarajeva na vrata pre više od 25. godine pokucala jedna žena na vrata, a u rukama je držala malu bebu.

U tom trenutku je žena izgovorila jednu rečenicu koja je promenila živote svih prisutnih tada. Ta je žena rekla sledeće: “Dobar dan, gospođo. Ništa mi ne treba od vas, samo želim vašem mužu da kažem da ima još jedno dete”. Tačno je prošlo četiri godine od tog susreta, i taj čovek je bio na samrti, pa je odlučio da svojoj žei da ispriča celu istinu i da joj kaže da njihov sin Eldar ima sestru, koja nije bila greška. Tako je poznati fotograf iz Bosne i Hercegovine, Eldar Nurković za Srbija Danas ispričao svoju interesatnu filmsku priču i rekao je sledeće:

“Otac mi je bio profesor Ekonomskog fakultetu u Beogradu, a mama je doktorka. Tata je u tridesetim godinama saznao da ima rak, lečio se gde god je mogao u bivšoj SFRJ, pokušavao i u inostranstvu. Moja mama je uvek putovala s njim zbog lečenja, tako da su me uglavnom odgajali baka i deka.

Kada je već bilo jasno da je tata na samrti, neka žena nam se pojavila na vratima. Sa sobom je imala detence. Rekla je tati da ima ćerku za koju nije znao, ali da misli da treba da je vidi dok je živ. Pokupila se i otišla. To je bio šok i za njega i za moju majku. Kada sam imao četiri godine, moj otac je umro, a sa njim i ta tajna. Majka je ćutala sve dok nisam postao punoletan.”

Preporučeno