Ovakvi naslovi su uglavnom predviđeni z a muškarce koji pucaj od snage kao Bosanski Hulk, o kojem svi pišu proteklih dana. Međutim, mi vam danas donosimo priču jedne žene, koja će uvek rađe da zameni šumu i cepanje drva, umesto da kuva kod kuće, jednostavno se tu puno bolje oseća. Gordana Zbiljić je iz Pribreza u Srbiji, i ona je za lepotesrbije.alo.rs izjavila sledeće:”Kad voliš da radiš nešto, onda radiš sa uživanjem. Meni to ništa ne smeta. Mnogo mi je lakše da sečem drva u šumi, nego bilo šta drugo da radim. Svi kažu da je to težak posao, ali za mene nije težak, volim to da radim. Meni je lakše da obaram najveće stablo u šumi, nego da kuvam i da budem u kuhinji” – rekla je ona.

Do pre par godina, Gordani je naravno pomagao i njen suprug, koji se iznenada razboleo, ima problema sa leđima, tako da je htela ili ne, jednostavno krenula sama da se bori sa šumom i ovim jako teškim i zahtvenim poslom:”Pronalazim se u ovom poslu. Moraš da vodiš računa, da proceniš kako i gde će pasti drvo i na koji način treba da ga oboriš. Ništa to meni nije teško, dosta dugo se bavim ovim poslom” – kaže Gordana.

Dok je muž bio sposoban, ona bi navlačila drva, a on bi na traktoru vukao dalje, a danas ipak sve to mora sama da radi. Iako je posao u šumi jako opasan, opet joj je puno draže da to radi, nego da kuha i da sprema po kući:”Meni je lakše da obaram najveća stabla u šumi nego da kuvam i budem u kuhinji, ali ipak i to radim. Ovim poslom se bavim 30 i nešto godina, a jedino odmaram kada su praznici ili crveno slovo” – rekla je Gordana Zbiljić.

Preporučeno