Danas u nastavku ovog članka govorimo o savetima za sve one koji imaju problem kao što je ovaj u našem današnjem članku. U poslednje vreme problem sa dlačicama muči najviše žena, a poznato je da one dolaze sa godinama, i to kada žene pređu 30 godinu starosti. Mnogi to povezuju sa hormonima, a pogotov je evidentno kada ženi prvi puta porodi, i kada hormoni jednostavno podivljaju.

U procesu pred samu menopauzu žene imaju strašno problema sa dlačicama, a jako je ružno i neugodno kada se one pojavljuju u predelu lica i brade. ali, doktore jako brine činjenica kada se one itekako pojavljuju kdo devojki koje su mlađe dobi, čak i pre samog puberteta. Mnogo je kozmetičkih preparata koji su se pojavili u poslednje vreme i koji su namenjenji za te stvari, ali retko koji da ima poseban efekt.

Tako se mi danas fokusiramo na jedan domaći prirodan recept, koji će svakako svima da pomogne, a i jednostavno se priprema. Kako bi pripremili ovu masku potrebno je sledeće: jedan paradajz, sirovo mleko i želatin prah. Sve što treba da uradite jeste da uzmete sok od jednog zrelog paradajza, a u čašu je potrebno da stavite jednu kašičicu paradajz soka, nakon čega ćete dodati i jednu kašiku želatinskog praha.

U ovo dodajte i jednu kašiku sirovog mleka. Sve lepo promešajte i u sve to dodajte i jednu manju kašikicu meda, nanosite svaku noć pre spavanja, i nakon 30 minuta sperite sa toplovom vodom.

Preporučeno